Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú, rikító vörös hajam van. Utálom. Az alapból vörös hajú lányok tudnak maguknak pasit szerezni?
Figyelt kérdés
Egyébként nem vagyok kövér, de nagyon zavar a hajam színe.2011. jan. 14. 18:47
1/26 anonim válasza:
Imádjuk a vörösöket, néha jobban mint a szőkét! :D
2/26 anonim válasza:
Óóó, légyszíí légyszíí léégyszííí, küldj egy képet privibee... nagyon imádom a vörös hajú lányokat *.*... de sehol se találok :(
(egy vörös hajú fiú)
3/26 anonim válasza:
Vörös?*-* én már most "lájkollak" :D és nekem is jöhet privibe a kép :P
4/26 anonim válasza:
Ha utálod miért nem fested be? Egyszerű mint az egyszeregy. ;)
5/26 anonim válasza:
imádom a vörös hajú lányokat.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁhhh:D
6/26 anonim válasza:
Nekem a vöröshajú csajok a gyengéim :P:D
7/26 kovpet válasza:
Nekem nem gyengém, de nem lenne akadály, ha úgy alakulna.
Egyszer már majdnem alakult is úgy régebben :)
De csak majdnem :(
8/26 anonim válasza:
9/26 anonim válasza:
Én is szeretem a vörös hajú lányokat ;)
10/26 anonim válasza:
Az nem gond, akkor lenne bajom veled ha szeplős vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!