Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A helyes fiúk miért az "elöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyes fiúk miért az "elöl deszka hátul léc" lányokra buknak? :|

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 16:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

18:29

Az igaz, hogy a mell formája és nagysága inkább adottság, de már megbocsáss, a legtöbbször az ugyanakkora hülyeség, hogy ha valaki "sovány géneket" örököl, annak lehetetlen kicsit formásabbnak lenni, mint az, hogy a kövér gének miatt lehetetlen (ha nem is nádszál karcsúra, de egészséges alakúra) fogyni. Ugyanúgy vannak erre is speciális étrendek és mozgás. Azért ennyire téveszméket ne hangoztassunk már!

Van aki nehezebben fogy, vagy hízik, de mindkét probléma ellen azért lehet tenni!

Viszont arról, hogy alapból milyen az adottsága valakinek, tényleg nem tehet senki, úgyhogy igazad van, nem szép dolog érte bárkit is bántani.

2011. jan. 14. 20:29
 32/36 anonim ***** válasza:
Mert nem szeretjük a kövéreket.
2011. jan. 15. 04:19
 33/36 anonim ***** válasza:
Mert a törékeny nők a nők, nem pedig a bálnák.
2011. jan. 15. 09:02
 34/36 A kérdező kommentje:

emberek, azért nem kell veszekedni.

amúgy meg én a "kövérekre" vagy a "bálnákra" gondoltam.

hanem azokra a lányokra akin legalább van valami fogni való.

mint írtam, én sem vagyok kövér, de deszka sem.

2011. jan. 15. 11:00
 35/36 anonim válasza:
nem muszaly bombazonak lenni hogy tetszedjel vlkinek, szerintem 50% a kisugarzas. van sok olyan csaj hogy ha kulon kulon megnezed csunya, viszont osszesegebe nagyon jo es ez a kisugarzas es azt nem lehet vasarolni
2012. okt. 26. 20:51
 36/36 anonim válasza:
Ha jó alak alatt azt érted hogy van 'egy elmegy, vagy átlag' melled meg nem vagy egy deszka de az arcod nem olyan elbűvölő, akkor te az igaz szerelemben bízhatsz ami nagyon ritka.. Próbálj test helyett mással csábítani, legyen szerethető belsőd és hagyd hogy megismerjenek. A többi lány akinek szép arca van és igazi bombázó nem szed fel rendes srácokat, csak izmos helyes pávákat akiknek csak a szexre meg kihasználásra kellenek az ilyen lányok. Az a baj velük hogy egy átlagos fiút nem fogadnak el. Ezeket hívom "ribanc" oknak.. Ha te is ilyen bombázó kategóriába tartozol, ne kövesd a példájukat és ha nagyon bejössz egy kedves de nem annyira helyes srácnak adj neki Esélyt. Lényeg hogy szeressen, mit érnél egy helyes izmos csávóval ha nem szeret..?
2013. jan. 31. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!