Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A helyes fiúk miért az "elöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyes fiúk miért az "elöl deszka hátul léc" lányokra buknak? :|

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 16:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

"Tehetek én arról, hogy nem nő a mellem, és valakinek még segg sincs hozzá? Viszont a dagadtak tehetnek róla általában, de mi? "

Szerintem teljesen igazad van :) Én is olyasmi vagyok mint te.Ehetek amennyit akarok,de nem hízok tőle.Szerintem a dagadtaknál is vannak olyanok,akik fogyókúráznak,de nem használ.Ők se feltétlenül tehetnek róla,lehet,hogy a gének miatt lettek ilyenek,vagy valami hasonló.

2011. jan. 14. 17:51
 22/36 anonim ***** válasza:
17:37 először talán azon gondolkozz el, hogy te mekkora paraszt vagy!!
2011. jan. 14. 17:57
 23/36 anonim válasza:
0%

"Tehetek én arról, hogy nem nő a mellem, és valakinek még segg sincs hozzá? Viszont a dagadtak tehetnek róla általában, de mi?" ...

bocsássatok meg, de ezen kicsit kiakadtam:P

heti 2szer sportolok már régóta rendszeresen, odafigyelek mit eszem és nem tudok fogyni:P nem vagyok kimondottan kövér, de van rajtam "zsír" ... szal én mit tehetnék még ellene? mer ha te ilyen okos vagy segíthetnél:D köszi:)

2011. jan. 14. 18:19
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Mondom általában...

Lehet lehurrogni, meg minden, de ha valaki meghízik ÁLTALÁBAN tehet róla, de az, hogy van olyan aki akármennyit eszik nem hízik pedig szeretne, és olyan rohadt hülye géneket örökölt hogy nincs melle, mit tehet róla? MIért bántjátok? Én sosem bántom kövér társainkat, mert nem érdekel, kivéve, ha valaki azt mondja rám elöl deszka, hátul léc... Aki rendszeresen edz, tornázi, és mégis kövérnek látja magát, ebben nincs semmi rossz, büszke lehetsz magadra, hogy tornázol, de nagyon sokan vannak akik csak sopánkodnak és nem tesznek érte semmit. Engem nem zavar, mert én sovány vagyok és én nem bírálok senkit, csak ne kössük már össze azt hogy a helyes pasik minket választanak...

2011. jan. 14. 18:29
 25/36 anonim ***** válasza:
81%

Haj, mennyi irígy kövér lány van itt... :D

Kedves kérdező, te miért nem fűzöl valamit ezekhez a kommentekhez?

2011. jan. 14. 18:37
 26/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:19

végre valaki egyetért velem!

mellesleg miért lennék én a paraszt??

nem én "szólom le a teltebbeket"

2011. jan. 14. 18:37
 27/36 anonim ***** válasza:

előző vagyok, és utolsó előttinek üzenem,hogy nem, nem vagyok kövér én se.:)

de utálom az ilyen ego-bajnokokat.

mert 17:05-ös ilyen géneket örökölt..hát pedig kis tornával igazán szép "seg*get" lehet formálni.:))

és a ducibbaknak is inkább a gén-öröklés tesz keresztbe.

szóval ne engem szóljatok már le, mert nem én voltam a bunkó.

amúgy meg lehet sovány, ha semmi formája nincs.

és én nem veszekedni jöttem ide, szóval ha valakit megsértettem, bocsánat.

2011. jan. 14. 18:55
 28/36 anonim ***** válasza:
A 17.05-ösnek nem a seggével van a baja, hanem azzal, hogy ha valaki olyat mond, hogy elöl deszka hátul léc. A seggen igen lehet formálni, na de a mellen? Ezt csak akkor lehet megérteni ha ezzel élsz már 25 éve... szóval nem kis csitri vagyok aki aggódik, hogy miért nem nő, hisz már 12 vagyok, hanem 25 vagyok és annyim sincs mint egy ovisnak, na ezért bántó számomra ez. És bocsánat, ha megbántottam valakit, nem annak szántam.
2011. jan. 14. 18:59
 29/36 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdezőnek szólt, a válaszom senki másnak.
2011. jan. 14. 19:00
 30/36 anonim ***** válasza:

Hjajjjj, királylány.....

Majd rájössz, hogy nem csak a külsöségek léteznek a világon, addig meg túrhatod magadat valami nyálas ratyi képére.

2011. jan. 14. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!