Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes fiúk miért az "elöl deszka hátul léc" lányokra buknak? :|
A válasz megírásának időpontja: ma 17:25
Nyilván tudod, hogy nem arra értettem, de persze egy ekkora hatalmas poént nem lehetett kihagyni ugye?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:05
Borzalmas,milyen p_araszt vagy!
Nem minden, ahogy te mondod ,,dagadt" tehet arról, hogy ő az.Tudod, van akinek ez betegség!És mit feszítesz te azzal, hogy neked milyen jó alakod van??
írom:
"Tehetek én arról, hogy nem nő a mellem, és valakinek még segg sincs hozzá? Viszont a dagadtak tehetnek róla általában, de mi?"
hogy d*ugnád fel magadnak a fejedet, te g*örény.
17:25
Tényleg vannak olyan pasik akik az olyan lányokra buknak, akiknek alig van, sőt lehetőség szerint ne is látsszon, hogy van mellük, a csípőjük pedig fiús. Szerintem nincs ezzel semmi gond, az ilyenek is "el kell, hogy kelljenek" őket is csak kell hogy válassza valaki.
Amíg az én párom nem az ilyeneket szereti (én eléggé homokóra alkat vagyok), addig a többi pasi ízlése nem igazán érdekel. :)
17:31
Igen, biztos csak az elöl deszka, hátul léc lányok kedvesek. :D :D :D
Kedves kérdező!
Linkelj egy hasonló képet ami számodra "elől deszka hátul léc" típus.
És linkelj egy hasonlót mint te! (www.google.com)
Kik a helyes fiúk neked?
A partiarcok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!