Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? ( Még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? ( Még csak fel sem köszöntött a névnapomon)

Figyelt kérdés

A napokban volt a névnapom,és hát,mit mondjak,kicsit rosszul esett,hogy a párom még fel sem köszöntött.

Az,hogy ha pl. nem ad semmit egyáltalán nem baj,sőt... (nekem nem az ajándékok számítanak,hanem a szándék,az,hogy legalább felköszönt).

Nem csinálok nagy ügyet abból,hogy "névnapom volt" és nem kaptam semmit (mert nem is kell),de egy "Boldog névnapot szivem" jól esett volna,főleg a páromtól.

Egyébként neki is volt december végén, DE én amint felébredtem már írtam is neki,hogy "boldog névnapot szivecském" és vettem neki egy nagy csokit,mert tudom,hogy mennyire szereti.

Mit gondoltok erről? Egyszerűen csak elfelejtette?

Nálatok ez ,hogy van?

2011. jan. 13. 17:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Milyen jó ötletet adtál utolsó válaszolóm :)

Lehet,hogy így teszek :)

Egyébként köszönöm a normális válaszokat mindenkinek :)

2011. jan. 14. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!