Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem köszöntött fel a barátom?
Lehet valami nagy meglepetesre keszul es akkor amikor nem szamitasz ra.....ha nem tortenik semmi azert en oda szolnek hogy nem esik tul jol h nem volt kepes felkoszonteni.....nyugodt lelkiismerettel megsertodhetsz, hagy hogy kitalaljon valamit es kicsit hagy dlgozzon meg a bocsanatodert...legkozelebb majd nem tesz ilyet, hidd el ismeros helyzet!
21L Boldog szulinapot utolag is:)
Mert egy tuskó, de ha már ő nem volt rá képes, íme egy kis ajándék tőlem:
sok boldog szülinapot :D
...és persze BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
HAPPY BIRTHDAY!
FELIZ CUMPLEANOS!
BON ANIVERSARI!
ALLES GUTE ZUM GEBURTSTAG!
JOYEUX ANNIVERSAIRE!
FORTUNA DIES NATALIS!
(22:31-es voltam)
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN!
Lehet h tényleg valami nagyobb kaliberű dologra készül, akkor lepődj meg rajta alaposan, de sajna előfordulhat h kicsit elvétette a napot és nem figyelt rá h épp hányadika van. Azért ne csinálj balhét belőle, mindenki hibázhat, lényeg h lásd rajta a szándékot h helyrehozza.
Am Boldog szülinapot!
(Fiúknál ezt szokás mondani: Isten éltessen sokáig, farkad érjen bokáig!)
mert egy bunkó?... na mind1 amikor 15 voltam még anno:P a barátommal nem tudtam találkozni a szülinapján mert elutaztak. másnap mikor hazajött és föl akartam köszönteni azzal fogadott h csá szakitok veled amiért nem köszöntöttem föl...-.- ott álltam az ajándékkal a kezemben és kirugott... mondjuk akkor valoszinüleg nem is szeretett annyira...
na ezt meg neked küldöm boldog szülinapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!