Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Huszon egynéhány évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszon egynéhány évesen nagyon gáz 14-16 éves lányokkal összejönni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 17:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
igen
2011. jan. 13. 17:28
 12/19 anonim ***** válasza:
kedves 17.26-os tudod mit jelent a tahó szó?Megmondom:Ha indokolatlanul használják, akkor pofánverés jár érte.Ellenkező esetben is néha.Mivel ezt nem tudjuk itt megtenni, ne osszál észt 16 évesen a szintén gyík barátodról, aki valószínű olyan mint a kérdező.Vesztes.
2011. jan. 13. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Az egyetem miatt a francokat!!

Ha így lenne, egy ilyen korú fiúnak nem lenne barátnője, mert a többség a szüleivel lakik és nincs keresete, mégis sokan összejönnek hasonló korú lányokkal, csoporttársakkal, stb.

Ne csak olyan csajokat kergess, akiknek a pénz fontos, meg a plázacicákat, akik attól élveznek, hogy egy huszonéves pasi megfarkalja őket.

Huszonévesen meg elég gáz, ha a szex szóba se jön, úgyhogy azt azért ne tagadd már le. :P

2011. jan. 13. 17:31
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem tagadtam, csak nem arra irányult a kérdés.
2011. jan. 13. 17:32
 15/19 anonim ***** válasza:

A biosztanárom ma elemezgette, az a normális, ha egy lány 2-3 évvel idősebb pasival jár, mert a lányok korábban érnek, de azért ne ess túlzásba! Ha 21 éves vagy, akkor 18 évesnél fiatalabbal ne járj szerintem. Gondolom benned is felmerült, hogy nem normális 14 évesekkel járni, ezért tetted fel a kérdést.

18/L

2011. jan. 13. 17:39
 16/19 anonim ***** válasza:
nem gáz egyáltalán ne hallgass rájuk :) én 25 ő 22 :) és már lassan egy éve.a korombeli fiúk éretlenek, nem lehet velük beszélni semmiről. (12-13 évesekkel "járnak"). úgyhogy hajrá ;)
2011. jan. 13. 17:41
 17/19 anonim ***** válasza:
attól függ mondjuk nekem volt 21 évesen egy 15 éves csajom mindeki baszogatott érte de csak mert irigyek voltak, sztem jó volt:) a lényeg hogy azért nem árt ha gondolkodásban picit érettebb :D
2011. jan. 13. 17:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát azért elég szánalmas tényleg hogy szegény kislánnyal akarsz kezdeni. Tényleg, a te korosztályod már biztos túl érett a számodra, de azért ez tényleg túlzás... Az ilyen "kapcsolatok" általában olyanok hogy a 20on valahány éves csávó elcsábítja a kiscsajt, aztán megdugja, és elküldi a p.csába. Ha nem is pont így van, biztos hogy megdugja, max nem küldi el hogy többször is +dughassa. Szánalmas, komolyan mondom... Fujj...
2011. jan. 13. 17:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz,ha majd jól meg lesztek együtt,és nem csak a szexre kell. Az én párom (aki még most is az,lassan másfél éve) 21 éves volt mikor összejött velem,én akkor 16. Ma már nemsokára 18. 5 év köztünk a különbség,és teljesen megfelelünk egymásnak MINDEN TÉREN.Imádjuk egymást minden nagyon szuper.

Szóval nyugodtan próbálkozz finoman nála,és egy 14-16 éves lánynál legyen nagy türelmed,mert valószínű,hogy nem dobja magát oda mindjárt az elején (szexre gondolok)

Az a pár év korkülönbség nem számít ha szeretitek,tisztelitek egymást és megvan a bizalom

Remélem segítettem :)

17L

2011. jan. 13. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!