Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszon egynéhány évesen nagyon gáz 14-16 éves lányokkal összejönni?
azt mondják szerelemben nem számít ak or, és sok 16 éves csaj 25 nek néz ki
bár az csak látszat
de mondjuk 25 éves pasi helyébe nem jönnék össze egy 14-16 évessel
legalább 18-20
ebben ak orban még soknak számít ez ak orkülönbség, meg nem is a korkül miatt, hanem mer maga a csaj fiatal nagyon
fiatalkorú
Huszonévesen 14-16 éves kis csitrikre bukni az nagyon gáz. Vajon a saját korosztályával nem tud mit kezdeni? Lúzer, akinek a butuska, tapasztalatlan kis gimis lányok dőlnek csak be? Nem mer olyannal kezdeni, aki szintben vele egyenrangú? Vagy éppen hogy a 16 éves lányok szintjén rekedt meg?
Mennyi kínzó kérdés.
(Azonban a jogi aggályokról annyit, hogy a szexet csak 14 év alattiakkal bünteti a törvény.)
utolsó, te is mekkora egy tahó vagy... :'D
a párom 21 éves, én 16 vagyok, és 2 éve vagyunk együtt.(: és egyébként szerintem nem gáz. de így 22-23 évesen 16 alatt tényleg ne nagyon.(:
Nagyon gáz. Mondhatnám azt is hogy tiszta szégyen. Az ilyen korú kislámyokat szoktam messzire zavarni..
Egyetemista létedre nem csipheti vörösre az ész a szemedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!