Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt még velem?
Figyelt kérdés
Hát röviden van vagy volt egy fiu akivel 6honapot 1napot 6orát és 47percet jártam,én szakitottam mert megtudtam amit eddig is tudtam de reménykedtem h nem igaz!Minden hétvégén megcsalt a fiu,hazudott,persze én is,csak én nem annyiszor...!Többször voltunk külön majd ujra eggyüt,nem tom miért...!Életében egyszer mondta ki nekem h tudod h nem csalnálak meg mert szeretlek...!A fenéket,nem is szeretett!Naon fájt és még most is fáj,julius végén szakitottam vele!Majd jött az h szid engem,fenyegetett,majd volt egy másik pasim akit megcsaltam vele,novemberben...nem tom h jött ez az egész de naon jol elvoltunk,smároltunk,dumáltunk,hülyültünk...többször is taliztunk,majd összejöttem az egyik osztálytársával,akit ténleg még most is szeretek...és az exem állandoan minden szünetben rollam dumál,haverjainak,h milyen volt velem,majd h én ugyis hazudok meg h én igy meg ugy...akkor betelt a pohár leirtam neki a magamét...majd szittuk egymást körösztbe hosszába...!Van amikor rettenetessen jol elvagyunk valamikor megtudnánk ölni egymást...!Miért csinálja ezt?Kötödik még hozzám?Vagy mi?Ennyire utál?2008. jan. 23. 21:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem zsák a foltját tipikus esete vagytok.Agyba főbe csaltátok egymást,és akkor még te voltál felháborodva,h megcsalt,mert ő többet.Ezt most nem mondod komolyan.Hazudoztok egymásról,egymásnak,és még azt kérdezed,h mi a baj?Ott van minden baj leírva abban,amit leírtál,talán csak el kellene olvasni.
Előbb nőlj fel a feladathoz,aztán kezdj el pasizni!
2/5 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak! Fel kellene nőni a dolgokhoz kislány!Arra nem gondoltál még, hogy milyen képet fest ez az egész rólad??
3/5 anonim válasza:
Hát, sajna én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Nem vagy még érett egy komoly kapcsolatra. De hogy használható tippet is kapj, hagyd most a pasikat. Fordíts időt magadra, ismerd meg jobban önmagad. Ne osztályon/évfolyamon/saját berkeken belül keress barátot, és hagyd ezeket a fiúkat. Keress egy harmadikat, akivel tiszta lappal kezdhetsz. És könyörgöm, ne hidd, hogy az a normális, ha csaljátok egymást.
4/5 anonim válasza:
Szerintem előbb te tisztázd magadban, hogy most kötődsz ehhez a fiúhoz vagy utálod? Egyszer megcsalod, majd eldobod, majd összejöttök, majd elhagyod. Szerintem egyikőtök se tudja igazán, mit is szeretne.
5/5 anonim válasza:
Hát... Inkább csak annyit mondok, keress egy olyan pasit, aki men az ő ismeretségi köréből való. Nekem úgy tűnik inkább te kötődsz még hozzá. Ez az osztálytárs dolg is csak arra jó, hogy féltékennyé tedd.(szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!