Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom hivott, hogy menjek el szuletesnapokra az osztalytarsaihoz.. Jol teszem ha elmegyek?
Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok,2 honapja van 17 eves baratom,nagyon szeretjuk egymast,(nem vagyok olyan mint a mostani 12-15 eves tinik hogy csak a sex erdekli oket)megereztem iranta az igazi szerelmet es nagyon imadom,es o is engem..O hivott hogy menjek el szuletesnapokra az osztalytarsaihoz,mivel most jonnek a 18.-adik szuletesnapok,nem akarom megbanyani azzal hogy nem megyek el,de kicsit hujen ereznem ott magam,mivel az osztjbol a lanyok olyanok hogy rajuk se merek nezni...,mindegyik olyan nagynak tartja magat,meg a legszebbnek,de eleg sokat is ismerek,csak felek ha nem vesznek be,es nem akarnak velem megbaratkozni..Mi tegyek ez ellen?Elore is koszonom:(2009. jan. 31. 20:19
1/4 anonim válasza:
Ugyan már!:) Tudod mi a globális baj az emberekkel?Hogy mindig azt hiszik velük van a baj,és a másik tökéletes!Ha nem vesznek be,az egyedül az ő butaságukat,ostobaságukat mutatja!Emiatt ne félj!Igenis menj el a barátoddal és érezzétek jól magatokat!:) Egyébként honnan tudod,hogy nem fognak veled barátkozni?:) A jövőbe látsz? Ha igen jó neked...:) Bulira fel!;)
2/4 anonim válasza:
Teljesen igaza van az elöttem szolónak!!(kellenek az optimista emberek)
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszt,nagyon rendesek vagytok:)!!Hat nemtudom hogy mi lesz,majd valahogy lessz,megegyszer koszi!!udv:)
2009. jan. 31. 20:29
4/4 anonim válasza:
Menjél el nyugodtan, és legyél kedves. Add önmagadat. Az emberek általában mesterkélt társaikat nem szeretik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!