Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kell neki? Én vagy egy férjezett családanya?
Bizonyára elcsavarta a fejét a nő. Pontosabban gondolom ígért fűt-fát, így szeretlek, úgy szeretlek, jaj de szuper lenne találkozni... Jól elcseverésznek. Mind2 úgy érzi, tök jól ismeri a másikat, szimpik egymásnak. A párod már nem éri be virtuális kapcsolattal. Többet akar ennél, kíváncsi. Ez most újdonság számára. Esetleg képes felrúgni a kapcsolatotokat is, mert HISZ vmit. Megkedvelt egy álomképet, ami közel sem biztos, hogy valóban olyan, amilyennek beállítja magát. Majd szépen rá fog jönni idővel, hogy csúnya átverés áldozata lett és téged meg elveszített, mert a farka után ment. Persze lehetnek kivételek, de sajnos az igen ritkaság...
Hogy miért mondtam ezt? 2 távkapcsolatom volt. Még nem is találkoztunk, amikor már azzal jöttek a srácok, hogy így szeretlek, olyan szerelmes vagyok. Be is kajáltam. Össze is jöttünk, beléjük szerettem. Aztán kiderült, hogy minden hazugság volt, csak az én érzéseim nem. Elképzeltem őket vkinek, de csak néhány hónap után derült ki, több találkozás után, hogy milyen is a valódi énjük. Én azt adtam, ami vagyok valójában is, de velük kapcsolatban viszont igen nagy meglepetés ért, de csak hónapok múltán jöttem rá, amikor már késő volt...
A helyedben hagynám, hagy rohanjon a saját vesztébe. Aki nem törődik egy olyan nővel, akivel hosszú ideje együtt van, és másfelé kacsintgat, az meg is érdemli, hogy pofára essen. Persze neked nagyon nehéz, mert szereted, de engedd el. Ő már megtette az első lépéseket, amik akár lavinát is indíthatnak. Nem mondom, hogy nem beszélgethet a párod más nőkkel, mert ez baromság. De ha ártatlan cseverészés lenne, nyíltan felvállalná előtted és nem sutyiban levelezgetnének. Tudod, majd aztán szépen sorban beregisztrál különböző társkeresőkre, te meg idővel hoppon maradsz. Én a helyedben rákérdeznék, hogy mi a helyzet...Bár, úgyis tagadni fog mindent. Én voltam olyan szituban hogy egyszerűen képtelen voltam kommunikációval kiszedni vmit a páromból. Hát cselhez folyamodtam. Újra beregisztráltam arra a társkeresőre, melyen anno megismerkedtünk, csak ahogy összejöttünk, én töröltem magam, ő viszont nem. Belebújtam vkinek a bőrébe. Kérdezgetni kezdtem a párkapcsolatunkról, hogy mit gondol róla. Hát nem sokkal lettem okosabb, az eredetileg keresett válaszomra nem kaptam választ. Viszont hazudott nekem. Egy napon felhoztam ezt a társkereső témát, hogy fel szokott-e még járni. Szemrebbenés nélkül azt mondta, hogy nem. Holott előtte több levelet váltott azzal a nővel, akinek kiadtam magam. Többször rákérdeztem és tagadta. Végül csak elismerte, hogy volt fenn, de...És jött a mentegetőzés. Tudod, ha a párod már nem őszinte veled, titkai vannak előtted, akkor annak a kapcsolatnak már annyi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!