Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Férjezett nőbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Férjezett nőbe szerettem bele.

Figyelt kérdés
34 éves vagyok, volt már elég sok barátnőfélém ami ideig óráig tartott, volt egy 2 éves kapcsolatom is, de amit most élek át, olyan még nem történt velem. Összejöttem egy férjezett nővel, akinek ráadásul van 2 gyereke is. Először csak kalandnak gondoltuk mindketten a másikat, de mostanra teljesen egymásbazúgtunk. Olyan szerelmes lettem mint még soha. És ő is úgy szeret engem mint még senki soha. Annyi évig keresgettem hiába, álmodoztam az ideális nőről, hát benne találtam meg mindent. Fergeteges a szexuális életünk, de minden másban is tökéletes velem. Törődik velem, aggódik értem, olyan érzésem van mintha nekem teremtették volna Őt. Már 4 hónapja tart a viszonyunk, néha próbálunk szakítani, de egy nap után keressük egymást, mintha nem tudnánk egymás nélkül élni. Sokat panaszkodik a férjére, milyen rosszul élnek és hogy tervezi, hogy elhagyja. Valóban készülődik rá, de még nem tette meg. Néha ő kérdezi meg tőlem, hogy elváljon-e. Én olyankor azt mondom neki, hogy Igen, de ne miattam, hanem mert olyan rossz neki. Persze ez a válasz nem tetszik neki, azt szeretné, ha könyörögnék neki. Tényleg nagyon szeretem, el tudnám vele képzelni az életem öregségemig, de nem tudom mi lesz. Van 2 gyereke is, azokat hozná magával. Én valamikor nem ilyen életet képzeltem magamnak, hanem saját feleséget és saját gyerekeket. Bár azt igéri, szülne nekem is egy babát majd. Annyira zavaros minden, mit tegyek? Nagyon szerelmes vagyok belé.
2009. szept. 13. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyelőre semmit. Neki kell lépnie, te kész vagy a kettőtök kapcsolatára és bár lehet hogy ő is azt mondja hogy felkészült rá, de a következő lépés az övé. Az pedig a válás.
2009. szept. 13. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
öld meg a férjét
2009. szept. 13. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez addig lesz ilyen szép,amíg nem lesznek közös problémáitok,na jó,lehet,hogy egy kicsit tovább,aztán beköszönnek a szürke hétköznapok.lehet,hogy ő életed párja,de engem akkor is zavarna,hogy simán csalja a férjét,ráadásul a férj oldaláról nem ismered a sztorit,remélhetőleg nem is fogod.

Én nem találkoznék vele néhány hónapig és aztán megnézném mire jutott a válóperrel esetleg talál magának addigra egy másik nagy szerelmet és rád már nem is lesz szüksége.

Lehet,hogy ez ridegen hangzik,de még nem volt alkalmatok úgy ébredni,hogy két "idegen"gyerek ugrál a fejeden.Nem beszélve arról,hogy neki a gyerekei előbbre valóak nálad és ez így is van rendjén.

Nekem tuti nem kellene a másé,főleg,hogy a baráti körömben mindenki,beleértve magamat is épp egy házasember mellett vélte megtalálni az igazit és azóta mindenkiről kiderült,hogy tévedett.

2009. szept. 15. 13:13
 4/4 IQnindzsa ***** válasza:
76%
Háát.. Nehéz kérdés. Én is 34 éves vagyok és sokmindenen átmentem már. Férjezett nőbe viszont még nem szerettem bele. Talán ahogy az előző válaszadó mondta, ne ugorj bele semmibe amíg nem forrta ki magát kicsit a kapcsolat. Engedd ,hogy leülepedjenek a fehéren izzó szenvedélyek. Ha akkor még mindíg biztosnak érzed magad ,akkor hajrá. De megintcsak az előző válaszadóval egyetértésben, hiányzik nekem a sztori másik oldala. Nem mondom ,hogy a nő kamuzik valamit, csak ő szubjektíven itéli meg a dolgokat. Lehet h a férje imádja a gyerekeket és azok viszont... Akkor szakadjanak el tőle ,mert végsősoron te és a nő együtt akartok lenni? Ez így nagyon nehéz döntés. Nem irigyellek. Mindenképp várjatok még pár hónapot ,hogy kiderüljön ,hogy viszonyultok egymáshoz akkor.
2009. szept. 15. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!