Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket érdekelne? [Lányoknak]
Van egy lány,aki nagyon tetszik.Nemrég votam thaiföldön,és hoztam neki egy karkötőt,ajándékba.Teknőse(i) van(nak) és ez alapján a karkötőn is azok vannak.Nem szeretném neki csakúgy odaadni,hogy tessék,ezt hoztam neked.Azt gondolom,hogy írok neki egy levelet,majd körbeégetem,és nem írom rá a nevem,hanem álnéven írok neki,majd ilyen ,,titokzatosan" írogatok neki továbbra is,majd vmelyik levélnél megmondom,hogy jöjjön ide és ide,ott megtudja ki vagyok,a helyen lesz 1 levél,amiben az áll,hogy forulj jobbra és akkor leszek ott én,virággal a kezemben.Tudom,melyik a szekrénye,és be tudom csúsztatni. Jó terv?
[Kort is írjatok légyszi.]
13/F
Én nagyon örülnék neki!!!
Szerintem mindenféleképp csináld csináld csináld. !!!
Örülök, h vannak még ilyen fiúk is..:D
két 16 éves lány (:
ne hallgass senkire aki el akar tántorítani.!
ez egy nagyon jó ötlet és aranyos meg romantikus.*-*
szerintem minden csaj őrülne ha valaki így udvarolna neki.(;
Nekem tetszene tök romantikus és sztem jó ötlet ez a titokzatosság:)
14/L
Én örülnék neki ha ilyen normális fiúk járnának a mi sulinkba is. De szerintem is max sulin belül kérd meg, hogy ide meg oda menjen.
12/L
Nagyon édeeeeees:D! Én mit meg nem tennék egy ilyenért,
wáááá tutti elolvadnék.
Muszáj megcsinálnod!(16 lány)
És majd ird le, hogy sikerült:D:D:D
Jah eggyetértek az előttem szólóval
Mindenképpen ird le mi lett:)
El ne felejtsd:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!