Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket érdekelne? [Lányoknak]
Van egy lány,aki nagyon tetszik.Nemrég votam thaiföldön,és hoztam neki egy karkötőt,ajándékba.Teknőse(i) van(nak) és ez alapján a karkötőn is azok vannak.Nem szeretném neki csakúgy odaadni,hogy tessék,ezt hoztam neked.Azt gondolom,hogy írok neki egy levelet,majd körbeégetem,és nem írom rá a nevem,hanem álnéven írok neki,majd ilyen ,,titokzatosan" írogatok neki továbbra is,majd vmelyik levélnél megmondom,hogy jöjjön ide és ide,ott megtudja ki vagyok,a helyen lesz 1 levél,amiben az áll,hogy forulj jobbra és akkor leszek ott én,virággal a kezemben.Tudom,melyik a szekrénye,és be tudom csúsztatni. Jó terv?
[Kort is írjatok légyszi.]
13/F
Nekem tetszik :)
SZerintem még romantikus is.:D
18L
Szerintem kicsit körülményes vagy, de lehet hogy azért gondolom, mert 10 évvel idősebb vagyok nálad. Az ötlet egyébként aranyos.
Viszont szerintem rosszul is elsülhet a dolog. Mivel az ajándék küldője ismeretlen, és ráadásul így csalod szegény lányt valahová lehet, hogy megijeszted és nem fog elmenni. De te tudod...
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:12
13 évesen milyen legyen?:) És ezen mi gyerekes?
Hallod te nagyon elvagy tévedve.
Attól, hogy a mai világban már nem tudnak udvarolni a 14 éves kis műmájer emos b.uzi gyerekek, és már egyből szexet követelnek attól még léteznek normális ifjak is!
A másik , szerintem inkább suliba kérd meg, hogy jöjjön ide meg oda. Ne sulin kívűl. VAgy max az udvaron.
És szerintem jó ötletnek hangzik.
Nem gyerekes szerintem,meg is lepődtem,hogy egy ilyen fiatalka fiú fejéből ,hogy pattanhatott ki:)
Jó dolog,hogy nem vagy sablonos és teszel is azért,hogy összehozz egy kapcsolatot,nem csak"jó a segged,táncolunk"féle dumával jössz...mint a korodbeli fiúk álltalában.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!