Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó neki egyedül?
Párkapcsolat halála a szünet.
Ha igazán jó pár vagytok, a problémákat együtt oldjátok meg és nem magatokba menekültök elöle. Ezt neki meg kell tanulnia! Ha nem együtt csináljátok, akkor egyedül nem sok jót fog kiötölni. De együtt közös nevezőre juthattok és még a jövőben jó kiindulópont lehet egy újabb probléma esetén.
Személyes példa:
Volt egy távkapcsolatom. A lány fél év után úgy érezte, hogy viselkedésemben hozzá képest túlzottan gyerek vagyok. Felajánlottam, hogy segítsen, megváltozom. Távkapcsolat + "Ne, ezt nekem egyedül kell átgondolnom" = szakítás.
A jelenlegi párommal rögtön másfél hét után volt egy súlyos szakadékunk. 3 nap többször, sok órát beszélgettünk, míg sikerült részben felgöngyölíteni a dolgokat, de még most is vannak szálkák. A lényeg, hogy megoldottuk és egyikünk sem volt még soha ilyen boldog.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!