Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom elég önző, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elég önző, hogy tudnám rávenni apróbb dolgokra?

Figyelt kérdés
Valahogy hozzászokott, hogy mindig az van amit ő akar (nem csak amikor velem van, mindig). Nagyon szeretem, de azért jó lenne, ha néha mondjuk elmennénk sétálni, mikor megkérem, vagy odabújna ha megkérem, vagy mondjuk egy héten 2* olyan filmet néznénk, ami engem is érdekel, vagy olyan zenét hallatnánk ami nekem is tetszik. Hogy tudnám erre rávenni?
2011. jan. 11. 01:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
soma: Pont ez a gond, hogy ezen kívül meg minden tökéletes, meghallgat, megvigasztal ha baj van, megvéd. Bár nem mondom, szokott olyan lenni, hogy látom rajta, hogy nem érdekli, de nem szól, csak ha kérdezem tőle hogy "nem érdekel, ugye?" akkor bólogat. Meg amúgy tök jól elvagyunk, csak ezek zavarnak általában.
2011. jan. 11. 21:16
 12/12 soma1492 ***** válasza:

szia!

Figyi! Dönteni nem nekem kell az a te dolgod, és mondom a részleteket te tudod, én az első kérdés alapján válaszoltam neked ahogy akkor láttam a dolgot, de én nem ismerek minden apró részletet. Neked kell eldönteni mi pozitív és mi rosz. Ezeket szembe állítani egymással és eldönteni neked mi a jobb! Én csak örülnék ha a problémád megoldódna! Kívánok nektek sok sikert és boldog életet!

Azért ha van még kérdésed akkor haljuk!

Puszi!

2011. jan. 11. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!