Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elég önző, hogy tudnám rávenni apróbb dolgokra?
A szexmegvonással próbálkoztam már, az a baj, hogy egyikünk sem bírja a másik nélkül sokáig, így hamar megadom magam. Próbáltam már beszélni vele, de azért majd próbálkozom még, köszönöm :)
Egyébként én vagyok a lány, fél éve vagyunk együtt, én 18, ő 21.
Mondd el neki őszintén, mit érzel, mire vágysz, mi hiányzik, mi szomorít el, mi bánt, mire lenne szükséged. Ezzel együtt kérdezd meg, hogy neki mire lenne még szüksége, elégedett-e ő veled? Közben ne felejts el arról is beszélni, hogy mennyire szereted és mik azok a jó dolgok, amiket tőle kapsz érzelmileg.
Ne úgy, hogy nekiszegezed, hogy ő egy önző alak, hanem vádaskodás, hisztizés nélkül (bár, ahogy olvasom, amit írtál, valószínűleg nem egy hisztis típus vagy, inkább olyan, aki sokat tűr).
Ha szeretitek egymást és hajlandóak vagytok egymással törődni, egymás igényeire figyelni, akkor nem lehet belőle sértődés.
Nekem mindenesetre bevált... :)
szia!
Azt mondják aki kivűlről nézi a dolgokat az olyat is meglát ami belülről nem látszik. Te egy elnyomott rabszolga vagy a szó legszorosabb értelmében, ha ezt te szereted és élvezed akkor hajrá. A rosz hír az hogy az ilyen embert csak erővel lehet megtörni esetleg, az ilyen üljünk le megbeszélni bocs de sz.art sem fog érni az biztos. Nem is fog rád figyelni és sz.arik rád és ez nem fog megváltozni, és ő sem. Ha ez neked így jó akkor élvezd ha nem akkor addig szálj ki amíg tudsz. Bocs ha egy az egyben leírtam de ha maradsz akkor 10 év múlva meglátod majd igazam volt. Ismerem az ilyen tipusú embereket fogadjunk hogy rohadtul önző. Mindig csak magára gondol, és mindig az van ami neki jó. És akkor hol és mikor lesz az ami neked jó? Ezen gondolkozz. Így akarsz élni sokáig, megéri ezt kell magadban tisztázni?
Dönts okosan!
Puszi!
Szia!
Szerintem a "normális kapcsolat" ott kezdődik hogy a felek egyenjogúak, meghalgatják egymás baját, örömét, együtt élnek nem csak együtt vannak, segítenek egymásnak, meg ilyenek egyszóval társak, partnerek, és nem rabszolga és kiskirály, azok az idők már elmúltak. Néha behoz valamit meg ritkán csinál kaját ez komoly? Nem bántani akarlak ám ezzel mert nekem 8 hogy te mit teszel magaddal, mondom van aki ezt élvezi. Azt sem mondom hogy az első nehézségnél fel kell adni a dolgokat. Igen próbáld meg vele a dolgot valahogy megértetni, de amiket leírtál abból az jött nekem le hogy magán kívül más nem nagyon érdekli. Te élsz vele figyeld változik e adj neki időt de ha 1-2 éven belül nem lesz eredmény akkor szeva mehet a fenébe, én saját magamat is kidobnám ha ilyen lennék. Csak vigyázz amíg el nem döntöd mi legyen ne essél teherbe mert akkor már a gyereket is figyelembe kell venni. A saját életed, itt senki nem dönthet helyetted, és magadat is és a párodat is te ismered, mi csak általában adunk tanácsokat, de döntened neked kell, a te életed és akár így akár úgy döntesz te viseled a következményeket.
Legyél okos, és kívánom hogy sikerüljön megoldani a problémádat!
Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!