Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már negatív élményetek, amikor a párotok bemutatott a szüleinek?
Hát engem már akkor negatív élmény ért mikor elmondta hogy élnek. 6-an élnek együtt, 2 szülő, 2 nagyszülő, 2 gyerek.
Szörnyű rossz hozzájuk menni.
Legszívesebben hagynám a fenébe az egész kapcsolatot, mert a hülye berögzült konzervatív gondolkodástól már frászt kapok.
De szeretem a barátnőmet így vele vagyok.
14:40-es vagyok
A párom megérti, legalábbis ezt mondja. Frászt kapok tőlük, de ő is. Próbálom nem mondani neki annyira durván, de néha néha kicsúszik egy-egy csúnyább szó is a számból, amikkel őket jellemzem. A mostohaapját így is mindenki utálja, szóval nem volt neki meglepő, mikor én is mondtam neki. Az anyját meg egy papucsnak tartom, akinek nincs egy önálló véleménye sem. Elég kiábrándító család.
A bemutatásnál nem, csak utána. Második találkozásnál az apja letámadott azzal, hogy látja rajtam, hogy nagy lelki problémákkal küzdök, de majd ő segít, mindezt a barátom előtt, hát kicsit kiakadtam :S Az anyja mindig kedvesen viselkedett szemtől-szemben, viszont kb. 4 hónap járás után tudtam meg, hogy miket mondott alaptalanul a hátam mögött rólam :S A barátom meg nem állt ki mellettem rendesen.
Első barátom volt egyébként, 20 évesen, neki én a második, és bár mindig normálisan viselkedtem velük, valamiért mégsem szerettek a szülők. Másfél évig bírtam, és ez is közrejátszott abban, hogy szakítottam. 22/L
Engem eddig minden eddigi barátom családja szeretett. Legalábbis, ahol eljutott a kapcsolatunk a bemutatás szintre. Viszont az én családom (anyám és a pasija) egyetlen egy pasimra nem mondta azt első látás után, hogy ez rendes fickó. Mindet hónapokon át lehordták a sárga földig a bemutatkozás után, hátha szakítok vele. Amikor nem így lett, akkor pedig elkezdték kérdezgetni, hogy miért mindig én járok a barátomhoz, és nem ő hozzánk? Válaszom: Csodálkozol?????
A mostani a legrosszabb. Egyszer látta anyám barátomat, amíg eljött meglátogatni, mert beteg voltam. Tisztességesen bemutatkozott, anya felkísérte a szobámhoz. Mikor ment el, rendesen elköszönt. Ez volt 10 hónapja. Anyám azóta már azzal is megfenyegetett, hogy ha nem szakítok a barátommal, feljelenti valamilyen mondvacsinált indokkal, engem pedig kirak itthonról. Nem szakítottam vele, nem is fogok!
Szóval én 10 hónapja megfogadtam, hogy a férjemet is leghamarabb az esküvő napján fogja megismerni a családom, legalábbis az anyai oldala a családomnak. Nem érdekel, hogy ez így nem tisztességes, az sem tisztességes, amit ők leműveltek az évek alatt.
21/L
Jesus...:O ez nagyon durva..
Hogy bírjátok ki? Hát minden elismerésem! És ne hagyjátok h befolyásoljanak!
Hát én most jöttem rá hogy mekkora mázlim van.. A barátom szülei nagyon kedvesek velem, és az én szüleim (még apám is aki nem pasi párti) szeretik a barátomat, meg tudják hogy ha vele vagyok biztonságban vagyok, igy aztán több helyre is elengednek vele.
Amikor a barátom bemutatott a szüleinek, minden simán ment addig amig le nem esetem a lépcsőről, ki nem öntöttem a teát, és el nem káromkodtam magam...ennek ellenére többször velük ebédeltünk, moziba is mentünk szóval minden frankó. Mázli.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!