Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vittetek valamilyen ajándékot a párotok szüleinek mikor bemutatott titeket?
Több mint 2 hónapja vagyunk együtt és szombaton fog bemutatni barátnőm a szüleinek. Egyik ismerősom mondta, hogy ő vinne a helyemben valami kis meglepetést a szüleinek (pl: anyukájának bon-bon, apukájának bor stb..) szóval nem kell nagy ajándékra gondolni.
Előre is köszi a válaszokat!
18/F
Én már 2 barátomat mutattam be,mert ők érdemelték meg... és ők nem hoztak semmit a szüleimnek.
L/18
kérdezd meg a lányt, náluk mi a szokás.
az én szüleim tutira zavarban lennének, már csak azért is, mert nem isznak bort :D
amúgy én nem vittem ilyesmit soha, és a pasijaim se hoztak.
25L
nem kell vinni semmit. Az én anyósom rosszul is lett volna ha vittem volna valamit. 4 év után még a karácsonyi ajándékon is kiborult:D
de amúgy tényleg nem kell vinni...meg amúgy is szerintem minek vinni ajándékot?! lekenyerezni nem akartam őket...ajándék nélkül is az enyém a szeretetük és a bizalmuk. Nem rosszindulatból, mert én aztán tényleg szeretek ajándékozni, de minek akarjak bevágódni ajándékkal?:-S
szerintem nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!