Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vittetek valamilyen ajándékot a párotok szüleinek mikor bemutatott titeket?
Több mint 2 hónapja vagyunk együtt és szombaton fog bemutatni barátnőm a szüleinek. Egyik ismerősom mondta, hogy ő vinne a helyemben valami kis meglepetést a szüleinek (pl: anyukájának bon-bon, apukájának bor stb..) szóval nem kell nagy ajándékra gondolni.
Előre is köszi a válaszokat!
18/F
Az illem szerint kell vinni valami ajándékot a szülőknek, mikor először találkozol velük. Nem kell belőle nagy ügyet csinálni, de mindenképpen jó benyomást kelt, ha valami érdekes ajándékkal leped meg őket.
Előző válaszolók írták, hogy a karácsonyi ajándékon is meglepődött. Az etikett szerint ajándékot ünnepek alkalmával a szülőknek nem illik adni, mindaddig, amíg szorosabbá nem fűződik egy kapcsolat, mint pl. a jegyesség. Az előtt nem illik és a szülők se vegyenek ajándékot a gyermekük párjának.
Amúgy meg sok sikert hozzá! :)
Én mindkétszer vittem. (Eddig 2 barátnőmmel alakult hogy olyan komoly lett belőle.) Én úgy tudom városon ez már nem szokás, inkább csak falun. De mindenképpen egy jó kezdés valami olcsóbb ajándék.
17/F
Én írtam a karácsonyos dolgot. Mi elég közel állunk a jegyességhez már. Amúgy nem volt drága ajándék egy doboz süti és egy bor, szerintem ennyi belefért. Én nem kaptam semmit, de nem is számítottam semmire...Ők egész évben annyiszor megajándékoztak, hogy már szégyellem...
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!