Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lemnejek így hónapok után és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemnejek így hónapok után és elmondjam, hogy ne csináljon hülyeséget?

Figyelt kérdés

Egy párszor már kiírtam ezt a kérdést csak a kedves moderátoroknak nem teccett az,hogy nem tudok dönteni bár megnézném,hogy ők mit tennének a helyemben nade mind1.

A lényeg.

17f vagyok és van egy lány aki 16 éves.

Nyáron nagyon jóban voltunk,nagyon szerelmesek is,de nem jártunk,mert összevesztünk:(

Szeptemberben beszéltem vele utoljára meg 1x 20 percet Novemberben mikor a névnapja volt.

Most nagyon nyomul rá egy gyerek akitől óvni akarom és azt terveztem,hogy holnap lemegyek és elmondom,hogy hülyeséget csinál,ne tegye:(

De annyira változó válaszokat kapok,hogy nem tudok dönteni. Szerintetek ? Hagyjam őket,vagy mentsem ami menthető ? Még nem járnak,de bármikor összejöhetnek:S

2011. jan. 9. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:

vagy szerezd meg a csajt, vagy hagyd békén!!

higgy nekem

2011. jan. 9. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem rétem ebben mi nem tetszik a moderátornak...

Miért akarod tőle óvni? Netán valami drogos csávó, vagy rossz hírű? Vagy sokkal egyszerűbb ok miatt? Még mindig szereted?

Nos igen, azért ide kéne még pár adat...

2011. jan. 9. 21:49
 3/9 A kérdező kommentje:
20 éves és cigány ez sztem elég ok. És nem tudom,hogy meg szerehetem-e még,mert nem tudom,hogy szerelme-e abba a retekbe.
2011. jan. 9. 21:51
 4/9 A kérdező kommentje:

És azt sem tudom,hogy szeretem-e =/

az a baj,h igazából igen de van az az ún. férfi becsületem ami azt mondja,hogy ha 1x eldobott akk soha többet nem foglalkozok vele.

Nem tudom,h ennek mi értelme van és én sem helyeslem,de nem tudok mit tenni ellene =/

2011. jan. 9. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez nem elég ok. Az ő ízlése, az ő magánügye.
2011. jan. 9. 22:04
 6/9 A kérdező kommentje:

De én ismerem és tudom,hogy mi az ő ízlése és köztük van az,hogy ne legyen nála sokkal idősebb és ne legyen cigány.

Van még több is csak ebből már 2 megvan szegve akkor ez most,hogy is van ?

2011. jan. 9. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Az emberek változhatnak.
2011. jan. 9. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Megpróbálhatsz neki szólni, aztán vagy hallgat rád vagy nem. De te mindenesetre megpróbáltad...

2011. jan. 10. 14:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam,de szerintem már késő.

VÉGE :(

2011. jan. 10. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!