Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon mit kellene most tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit kellene most tennem?

Figyelt kérdés
Van egy barátom(lány) akibe szerelmes voltam és az egyik barátommal annak idején versengtünk azért hogy legyen a barátnőnk, hát végül is a barátomat választotta helyettem. De ma délután átmentem a lányhoz hogy elkérjek valamit és a szobájában sírt.Megkérdeztem mi történt és mondta,hogy a barátom megütötte nem is egyszer.Majd inkább ott maradtam beszélgetni vele, egyszer csak átkarolta a nyakam és megcsókolt és megmondta, hogy szakítani akar a barátommal és velem akar lenni, mert már az első pillanattól tetszettem neki.Hát ezután hazajöttem. Így a kérdés az hogy vajon belemenjek ebbe a kapcsolatba? Nem akarom elvenni a barátomtól elvenni a barátnőjét, de így hogy megtudtam, hogy megütötte talán nem érdemli meg őt.Megígértem a lánynak hogy beszélek a barátom fejével,persze nem szándékozom megütni, de engem is dühített, hogy hogyan tudott megütni egy nőt.
2011. jan. 8. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem fogadd el a lányt, persze ne egyből járás csak mint egy nagyon nagyon jó barát és beszélj a barátoddal őszintén, és attól is függ hogy a legjobb barátod-e mert nem akarlak arra buzdítani hogy "dobd" a srácot de ...

a lány szempontját nézve szerintem menekülni akar nem 1párkapcsolatot.. de én ezt nem tudhatom vele is beszélj ;) sok sikert

2011. jan. 8. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem jol kiabald le a baratod fejet,h hogy képzelt iylet,stb.

de a lánnyal ne menj bele egyből a dologba,mert leheth csak kihasznal,vagy kitudja. ilyen hirtelen atterni??

énis lány avgyok,és valahogy nekem ez nem stimmel:D

inkább legyetek jo barátok a lánnyal,aztán ha azt veszed rajta eszre,h nem szalad minden pasi utan,csak feled figyel,akk esetleg hozd fel a témát.

de ne ugorj egyből bele ebbe a dologba. amugy is a csajok a nehezen megkaphato fiukat szeretik.akikért küzdeni kell,és várni rájuk:D:D

majd irj a fejlemenyekről:)

2011. jan. 8. 21:10
 3/4 gratis30 ***** válasza:
Légy résen, mert ugyebár elsőre nem téged választott, de mindigis tetszettél neki! Ebben valami stikli van számomra. Lehet, hogy csak nem akar egyedül maradni?
2011. jan. 8. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Én segítenék, de nem jönnék össze vele.
2011. jan. 8. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!