Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit kellene most tennem?
szerintem fogadd el a lányt, persze ne egyből járás csak mint egy nagyon nagyon jó barát és beszélj a barátoddal őszintén, és attól is függ hogy a legjobb barátod-e mert nem akarlak arra buzdítani hogy "dobd" a srácot de ...
a lány szempontját nézve szerintem menekülni akar nem 1párkapcsolatot.. de én ezt nem tudhatom vele is beszélj ;) sok sikert
szerintem jol kiabald le a baratod fejet,h hogy képzelt iylet,stb.
de a lánnyal ne menj bele egyből a dologba,mert leheth csak kihasznal,vagy kitudja. ilyen hirtelen atterni??
énis lány avgyok,és valahogy nekem ez nem stimmel:D
inkább legyetek jo barátok a lánnyal,aztán ha azt veszed rajta eszre,h nem szalad minden pasi utan,csak feled figyel,akk esetleg hozd fel a témát.
de ne ugorj egyből bele ebbe a dologba. amugy is a csajok a nehezen megkaphato fiukat szeretik.akikért küzdeni kell,és várni rájuk:D:D
majd irj a fejlemenyekről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!