Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elküldjem vagy ne küldjem? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elküldjem vagy ne küldjem? :D

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel egy szórakozóhelyen "összegabalyodtunk" már több mint féléve azóta tartjuk a kapcsolatot. sajnos egy ideig még több száz kilométer választ el minket. Kérte hogy küldjek magamról egy képet ami nincs fent különböző portálokon hanem csak Ő lát:) Küldtem neki egyet régebben de ismételten kért amit vissza utasítottam mert kicsit számomra "kellemetlen" hogy képeket küldözgetek(nincs semmi különös a képeken) Vagy mégis küldjek nem kínos ez? Olyan mintha mutogatnám magam vagy csak én érzem így :D ?
2011. jan. 8. 00:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne kuldj, en anno kuldtem, es jajajajajaj de nagyon banom mar!
2011. jan. 8. 00:40
 2/7 anonim válasza:

Szerintem szerelmes beléd.Ez az oka annak,hogy látni szeretne.Lehet,hogy a képeddel alszik :)

Nem rajongtál még soha senkiért? Hány képet kapargattál össze róla és őrizted féltékenyen a párnád alatt???

Nem kell rosszul érezned magad,de szerintem kölcsön kép visszajár.Kérd meg te is,hogy küldjön magáról.Persze csak ha érdekel a fickó,a félreértések elkerülése végett...

2011. jan. 8. 00:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezek intimebb képek?ha igen, akkor nagyjából mutogatod magad:)

Ha megbízol benne 100%-osan, akkor küldjél.

Mondjuk én akkor küldenék, ha ő is küldene:P(ha egyáltalán mernék küldeni)

2011. jan. 8. 00:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem intim képek!!.. és 29 éves nem kiskamasz hogy a képemmel aludjon ;)
2011. jan. 8. 00:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet pedofil...
2011. jan. 8. 01:16
 6/7 A kérdező kommentje:
NEM AZ!! Én meg 24 vagyok.nincs ebben semmi rossz csak kicsit kellemetlenül érzem ilyenkor magam
2011. jan. 8. 01:24
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem kéne,ha nagyon akar látni akkor lemegy hozzád és találkozik veled sokkal élethűbb a dolog!!ha elküldöd neki,és netán megszűnik a kapcsolatotok,vagy vitába keveredtek,akkor ne csodálkozz a szép kis pofid a napiszar oldalán fog virítani!!!
2011. jan. 8. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!