Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, fiúk! Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! Volt már veletek olyan szitu, hogy volt egy nő az életetekben, aki annyira imádott, és csak te voltál neki fontos, de te nem becsülted meg?

Figyelt kérdés
Szó szerint imádott, odavolt értetek,de ti elhagytátok? És azóta sem találtatok ilyen szertő, odaadó,kedves és hűséges nőt? Megbántátok?
2011. jan. 6. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Volt már veletek olyan szitu, hogy volt egy nő az életetekben, aki annyira imádott, és csak te voltál neki fontos, de te nem becsülted meg?"

majdnem ilyen volt. megbecsültem. ő viszont engem nem. és nem bántam meg a szakítást.

nem csak azon múlik egy kapcsolat, hogy mennyire szereted a másikat és mennyire szeret viszont.

attól még vannak dolgok, amikben kompromisszumokat kell kötni és ha az nem megy, akkor az egésznek lőttek.

2011. jan. 6. 16:54
 12/16 anonim ***** válasza:
ugyan ezt a kérdést tettem fel pár órával ezelőtt,csak a csajoknak hogy miért nem kellünk nektek,hisz mindent megadunk nektek és az életünknél jobban szeretünk titeket,de nektek mégis a más kell ÉS NEM BECSÜLITEK A JÓT!!,és végén már késő lesz a megbánás!!:s
2011. jan. 6. 17:47
 13/16 A kérdező kommentje:
Ugyanez van a pasiknál is. De a végén van megbánás vajon???
2011. jan. 6. 17:50
 14/16 anonim válasza:

Csak azert maradni valakivel mert o szeret nem biztos hogy jo dontes. Meg akkor sem ha kesobb egyedul leszel, es a multon sirankozol hogy mi lett volna ha... Tok mindegy. Nem ugy lett. Volt oka annak hogy elhagytad.

Ez mar a mult. Tanulj belole, de a jelenben elj.

2011. jan. 6. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:
szerintem van megbánás,de akkor már késő bánat,eb gondolat!!!!!!
2011. jan. 6. 18:24
 16/16 anonim ***** válasza:

ilyen még nem volt, de fordítva már igen...

23f

2011. jan. 6. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!