Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl őszinte voltam azzal a sráccal, akivel ismerkedek. Mit tegyek ezután? 21L
Pár hónapja ismerkedek egy sráccal, nem akarjuk elsietni a dolgot. Pár napja elmondtam az egyetlen kalandom egy lánnyal, ami csak egy csók volt, a buli hevében. Ezt kicsit szerintem túlreagálta, azt mondja, hogy nem tudja kezelni a dolgot, ilyennel még nem volt dolga. Azért mertem neki elmondani, mert gondoltam, hogy ez a pasiknak tetszene, sőt alap a mai világban (hozzáteszem sajnos). Azóta mintha kicsit más lenne a kapcsolatom vele, nem keres, akkor beszélünk, ha én kezdeményezek. Ennyire durva lenne ez a pasiknak vagy csak nekem nem kellett volna ennyire őszintének lennem? Fő az őszinteség? Nem hiszem, hogy ennyire durvát mondtam volna, hogy így megváltozzon minden.
Ő rögtön elképzelte, hogy bulikban én kavarok lányokkal is, ami nem igaz. Egy csók volt és több nem is lesz csajjal, de gondolom ő a legrosszabbra gondolt rögtön.
Mi a teendő, ki rontotta el? Ez már mindig ott lesz ha rám gondol, vagy valami?
Hagyd ott és gyere át hozzám. Én nem fogok megijedni! :)
Minden emberben megvan a bi hajlam, csak vannak akik ezt elnyomják a társadalmi normák miatt. Becsülöm azokat, akik ki merik próbálni az ilyesmit, bár lányoknál ez teljesen általános.
Én személy szerint izgatónak tartom a gondolatot. Eddig szinte minden bnőm smárolt lányokkal. Semmi furcsát nem látok benne, de ha a srác ennyitől kibukik, képzeld el mi lesz ,ha megkéred, hogy nyalja meg a puncidat! Sztem hagyd a fenébe. :)
Szerintem, aki ilyesmin fennakad, az nem lehet értelmes.
F/22
Gondoltam, hogy mindenki le foga szólni...
Az a fiú azért csalódott benned, mert nem gondolta volna ,hogy ilyet megteszel. Igen, van olyan fiú, aki ezt undorítónak tartja, el kell fogadni. Idővel megbékél majd, és örülni fog, hogy elmondtad. De ez ne tartson vissza téged abban ,hogy őszinte legyél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!