Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most csak én fújom fel? Bővebben lent
Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Elvileg szerelmes belém, legalább is azt mondja, érzem is rajta hogy szeret(bár már elbizonytalanodom...) Viszont eléggé képbe van az exe, 2 évvel ezelőtt volt vele, 3 hónapig jártak, és barátom állítása szerint nagyon szerette őt, fél évébe telt kiheverni azt a kapcsolatot. A csaj szakított, és utána új pasija lett, akivel máig együtt vannak. Viszont észrevettem az egyik közösségi oldalon, hogy a barátomnak fent van még egy képe ezzel a lánnyal. 2010 nyarán töltötte fel, és nem értem miért, amikor akkor már nem voltak együtt rég. Mondtam neki, hogy szedje le, illetve céloztam rá, azóta járt iwiwen, de nem vette le azt a képet. És feltűnt az is, hogy mikor találkozunk azzal a csajjal, és köszönünk neki, a barátom úgy elszomorodik..... létezhet hogy ennyi idő után még mindig őt szereti?! Azt mondta nekem h a lánnyal való szakítása után képtelen volt mást szeretni, 1.5 évig nem is volt utána komolyabb kapcsolata... én vagyok azóta az első. Vagy csak túlreagálom?
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!