Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy 21 évesen én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 21 évesen én még mindig az "igazira" várok?

Figyelt kérdés
Lehetőségem lett volna összejönni több lánnyal is, de egyikbe sem voltam szerelmes, és nem is feleltek meg az elvárásaimnak (nem feltétlenül a külsőről beszélek). Úgy vagyok vele, hogy nem erőltetem az ismerkedést, hanem várok, hogy egyszer csak megismerjem a nekem való lányt... Szerintetek ez rendben van? Persze nem az itt kapott válaszok alapján fogom megváltoztatni az életemet, csak érdekel, hogy az emberek mit gondolnak erről a mentalitásról.
2011. jan. 5. 01:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Teljesen normális dolog. Nekem sem volt még senkim, megfelelőt már találtam, de pl. általánosban addig bénáztam, amíg le nem járattam magam teljesen, mert milyen csúnyadolog leülni a gyerekkel és felvilágosítani. Ezután se volt jobb sokkal. Mivel beszédhibás vagyok, kissé félek az emberektől (amúgyis visszahúzó alkat vagyok), az alacsony önbizalmamról ne is beszéljünk. Meg ritkán találok megfelelő partnert, főleg szakközépben.

Én úgy vagyok vele, hogy ha majd eljön az ideje, akkor majd nem leszek egyedül. Sőt, én úgy tartom, ha az első akár az életem végéig is kitart, akkor nem fogom megbánni, hogy nekem csak egy volt.

Úgyhogy kitartás! A gyakori partnercserével meg módjával, kiégettséghez vezethet, ahogy láttam ismerőseimen.

2011. jan. 6. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:
nem lehet tudni,h ő lesz az igazi,én is azt hittem h nekem ő az,és bebizonyosodott,h SAJNOS nem NEM ő az!!:(
2011. jan. 6. 17:20
 13/13 anonim ***** válasza:
minden zsák megtalálja a maga foltját.
2011. jan. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!