Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párom egyik régi nagy szerelme nemrég jött rá hogy mégis jó lenne ha lenne köztük valami? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csak az a nagy probléma hogy már 7 hónapos terhes vagyok a csajnak kb a 4 hónap körül jutott az eszébe hogy nem akarja elveszteni és azóta nyomul ezerrel és ez engem nagyon idegesít. Nem hiszem hogy ez a sok idegeskedés jót tesz a babának is. A párom azt mondja hogy bízzak meg benne az még nem is lenne nehéz én a csajban nem bízom most lett vége a kapcsolatának nem rég azóta még rosszabb nem tudom hogy most már mitévő legyek ez engem nagyon bosszant! Ha valaki volt már hasonló helyzetben vagy ismer hasonlót azt kérem segítsen hogy erre mi a legjobb megoldás! Nem szeretném a páromat elveszíteni de nagyon tartok mi lesz ha egyszer nem tud majd nemet mondani! Előre is köszönöm!2009. jan. 28. 13:29
11/12 anonim válasza:
a csajjal kéne beszéljél, én ezt tennéma helyedben. odamennék és megmondanám nekki hogy ne nyomuljon a barátomra, már lassan itt a baba, tünjön el az életetekből.
12/12 anonim válasza:
az utolsó vagyok,
én felpontoztam a második válaszadót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!