Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párom egyik régi nagy szerelme nemrég jött rá hogy mégis jó lenne ha lenne köztük valami? Mit tegyek?
Húú nehéz és felháborító egy helyzet. én is hasonlóképpen vltam mint te, a barátommal, bár én nem vártam babát. a csajjal már 1000 éve nem beszéltek, és mikor a nő meglátta iwiwen, hogy a barátomnak ki volt téve, hogy "kapcsolatban", 1000rel elkezdett nyomulni, szinte minen nap kereste barátomat vmilyen ürüggyel. a mi esetünkben a nő egy manipulálós kis szajha is volt, a végén már azzal trükközött, hogy a btomnak azt duruzsolta, hogy értékelje át a velem való kapcsolatát, mert úgymond én biztos nem vagyok normális, amiért korlátozom, hogy tartsa a kapcsolatot a régi barátaival (magára célzott a csaj). mindig úgy alakult, hogy egy időre visszavett, aztán újból nyomult. de aztán kezdett el-el maradozni... rájött, hogy nincs esélye, mert engem szeretett a btom. az baj, hogy vannak nők, akik miután egy pasi már nem elérhető többé, ösztönszerűen elkezdenek ráhajtani. szánalmas.
nyugodj meg először is: a barátod téged szeret, és akkor nem fog megcsalni a rib@nccal. amit még tanácsolok: ne törődj a csajjal. hidd el, ha azt tapasztalja, hogy felháborodsz, fenyegeted, az csak adja alá lovat, úgy fogja érezni, nem elég stabil a kapcsolatotok, és akkor max sebességre kapcsol, ami a nyomulást illeti. ha ezek után sem áll le, akkor azt javaslom, hogy üljetek össze 3asban, és beszélgessetek el erről, úgy mint felnőtt emberek, hiszen ez a probléma mindannyiótokat érint. magyarázzátok el ketten a csajnak, hogy ez a hajó már elment, és keressen mást. legyetek vele nagyon kedvesek, és tárgyilagosak. iszonyatosan be fog égni...
Légy magabiztos, egy percig se éreztesd se a pároddal, se azzal a sz@jhával, hogy bizonytalan vagy és félsz hogy elveszíted a szerelmedet. Törődj sokat a pároddal, ne idegeskedj, figyelj a babára, koncentrálj hármótok boldogságára, és így aztán végképp semmi esélye nem lesz annak a ****nak. A 2. válaszadóval is tökéletesen egyetértek (fel is pontoztam:)), ez a 3as beszélgetés jó ötlet lenne. Nyugalom és kitartás! :)
/megvan a véleményem az ilyen ribikről, terhes nőt ilyennek felzaklatni.... mindjárt mondom hová kívánom.../
nálunk is ez volt a helyzet. A párom volt nője rájött, hogy van a páromnak valakije.... Aztán ugye mi már együtt laktunk, mikor a csajnak eszébe jutott, hogy Ó hát neki még ez meg az van a házban és el kéne hoznia. Naponta hívogatta a páromat és kérdezgette az emlékszel milyen jó volt, itt meg ott? és a régi viccekkel próbálkozott... aztán néha már úgy éreztem, hogy ez tetszik is a páromnak, mert őszintén néha elnevette magát... és természetesen kontrázott... A boldog szülinapos MMS-ekről már nem is beszélek, valamint a képzeld menstruációs görcseim vannak (de hisz tudod) itt fekszem anyukámnál, olyan gyenge vagyok..... stb....
Aztán lassan lassan a párom nem reagált ezekre a dolgokra (én nem szóltam egy büdös szót sem, a magamban fortyogós fajta vagyok) és akkor jöttek az ÉN!!! telefonomra a rejtett hívások...éjjel is... de aztán nem foglalkoztunk vele és elmaradt....
Hozzáteszem a párom 32 (majdnem 33) a volt nője 35!!! Tehát mégcsak nem is gyerekességről volt szó....
de aztán már minden oké!
Ne izgasd fel magad rajta. a párod téged szeret és neked lesz tőle babud és Ti lesztek egy család ez a ribi meg azt csinál, amit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!