Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeret egy fiúba egy lány?
Akkor, amikor meglátja a lány és összeszorul a gyomra és ha valaki a nevét kiejti remegnek a térdei :D
16/L
hát én nem tudom... én az elején egy nagy hülyének tartottam... aztán egyfolytában magyaráztam magamnak hogy mennyivel rendesebb meg minden... nagyon jó barátok lettünk... és egyszercsak valamin gondolkoztam és Neki is köze volt hozzá... és akkor ráébredted hogy szeretem
sajnos azt még nem derítettem ki, hogy ő mit érez...
(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)
Hát... én nemrégiben találkoztam egy régi ismerősömmel... és dumcsiztunk, meg a napokban is találkoztunk, beszélgettünk. És mivel semmi másra nem tudok gondolni, csak rá, így valószínűsíthetem hogy szerelmes vagyok belé (L) Remélem kölcsönös... még nem derítettem ki :D
Ezt nem lehet szabályozni :))
(L)(L)(L)
Tudom, hogy nehéz komplex válaszokat adni, de "egyszerűen nem értem". Gyakran érzem azt, hogy engem egy lány sem szeret. Egyik sem, hogy lenne velem, akár öt percig is.
Tekintete fogja meg, vagy az aranyos pofia?
Járása, beszédstílusa, vagy,?
Lehet, hogy én vagyok túl lelkizős.
16F
Nem külső értékek... a szerelemben csakis a belső értékek számítanak. Utána még társul hozzá az aranyos mosolya, az ahogy rád néz, meg hasonlók :)
De egyébként én is ezt érzem, mint te. Csak én lány vagyok, volt már barátom, de valahogy mindig úgy érzem engem sosem szeretnek igazán. Azt hiszem ez a kevés önbizalom miatt van...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!