Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értelmezzem? Nem durva? Ti mit tennétek?
Bejelöltem egy csajt myvipen, hogy tetszik. Megadta az msn címét és a telefonszámát :D Még kérnem se kellett.
De én azért gondoltam msnen beszélek vele. Mikor ráírtam mondta hogy hogy ne haragudjak de épp mennie kell és hogy itt a számom, szóval megadta még 1x.
Szerintetek felhívjam? Vagy csak sms-t küldek neki?
Furcsa, hogy csak úgy megadta a számát, kezdd csak az sms-sel. Amúgy ismered a lányt? Szoktad látni?
20F
Jól néz ki? Nem fake?
Mert azok szoktak ilyet....-.-
Hívd fel, mondd, hogy találkozni a akarsz vele, aztán kész. Menjetek el valahova. Ha csaj veszi fel, akkor nem valószínű, hogy kamuzott, ilyen "humoros dolgokat" fiúk csinálnak.
Találkozz vele, aztán ha nem megy el a randira, legalább megtapasztalod, hogy ilyen is létezik. De lehet, hogy tényleg szimpatikus voltál neki, és ezért adta meg az adatait. Nehogy kihagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!