Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Szerintetek mennyi ideig tart egy igaz szerelem? Hónapok? Évek?
Állítólag 3 év után,a szerelemért felelős hormonok,eltünnek,tehát már nem érezzük magunkat szerelmesnek.De persze megint más dolog a szeretet,ami örökké tart.
Ezért mondják azt,h 3 év után a szerelemből,szeretet lessz! :)
Ezt a 3 éves dolgot én is hallottam már, de tapasztalatból írom, hogy a szerelem inkább hullámzó és többnyire folyamatos.
7 éve vagyok a párommal és néha a mai napig bele tudok szerelmesedni újra és úgy érzem magam, mint az elején. Persze van, hogy megszabadulnék tőle egy hétre, de az a ritkább. :D
én 2 évről hallottam..
és a szerelem átalakul szeretetté dolog nem is olyan egyszerű mint amilyennek hangzik:)
a szerelemért nem kell tenni.. az csak úgy jön..biologóia stb azt kész... csak élvezni kell a hatását..
a szeretet kimutatása már egészen más.. azért tenni is kell ami egyéntől függően nehéz vagy épp könnyű..
van aki alapjáraton szinte ösztönösen tud szeretni van aki nem..:)
és erősen függ hogy az illető ember akit szeretünk az mennyire pendül egy húron velünk.. de ez a 2-3 év szerelem időszak elég ahhoz hogy egymásra hangolódjon a két egyén:)
szerintem.
Az igaz szerelem nagy lángolással indul, de ez az intenzitásában fél év után csökken szerintem.
Ám, ha tényleg igazi az a szerelem, és ráadásul két egymáshoz illő ember közt szövődött:), akkor utána a vonzalom, a szeretet még hosszú évekig fentmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!