Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úristen. Most félnem kell? (nagyon fontos)
Figyelt kérdés
Nem vagyok tapasztaét ezen a téren ezért is inkább teszek fel 1 kérdést.
Ma itt volt a barátom.
és olyan 8 óra körül meg simogattam a péniszét nadrágon belül és éreztem hogy valami "dolgot" szerintem elélvezett vagy nem tudom, és ugyebár olyan lett egy picit a kezem.
És előbb meg megfürödtem beültem a kádba és egyből a puncimat mostam meg, de a kezemet előtte nem mostam meg.. most félnem kéne hogy lesz vmi baj?
vagy már 2 óra eltelt azóta akkor már nincs semmi "hatása"? nagyon nem értek ehhez, ne oltogassatok majd le légyszi :/
2011. jan. 2. 22:27
1/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy félned kellene.
2/15 A kérdező kommentje:
bocsi hogy nem jól írtam pár helyen.
2011. jan. 2. 22:29
3/15 Rendesfiú/19 válasza:
HA attól félsz, hogy terhes leszel....-(bármennyire is lenne kedvem oltogatni) - nem vagy az:) NIncs rá semmi esély
4/15 anonim válasza:
arra hogy terhes legyél ilyen módon nulla az esélye
5/15 A kérdező kommentje:
Hát meg arra gondoltam hogy történik-e ettől valami gond.
De ha nem akkor jó.
Nagyon szépen köszönöm :))
2011. jan. 2. 22:32
6/15 anonim válasza:
Hát nem én vagyok az Úristen, de tényleg nem kell félned.
8/15 anonim válasza:
Szerencséd van most,hogy nem a terhes vagy! típusú kérdezők válaszoltak először.Izgulhattál volna picit.:P
9/15 A kérdező kommentje:
az lehet. :D
2011. jan. 2. 22:58
10/15 Kriszti83 válasza:
Nem lesz ettől semmi bajod, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!