Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom velem vesztette el a szüzességét. Félnem kéne, h a kíváncsisága fog győzni?
ha mindent megadsz neki, akkor nicnsen oka félrekefélni...
csak mindenben legyél benne az ésszerűség határai között:P
am hány éves vagy te?!
ha igazán szeret, akkor ilyen piti dolgokkal nem foglalkozik..
ezt csak magamból kiindulva mondom.. ha én ebben a helyzetben lennék és mindennél jobban szeretném a lányt, akkor nem érdekelne, sőt!
Miért kéne félned? Ha igazán szeretitek egymást, akkor nem fog kelleni neki soha senki más, és nem akarja majd kipróbálni mással, mert Te vagy számára a tökéletes. Ha eddig nem tette, nem valószínű, hogy most akarja majd, mikor összeházasodtok... Amúgy Neked nem ő volt az első? Mert ha Neked is ő volt, akkor gondolj csak bele- Te akarod még mással, téged hajt a kíváncsiság? Valószínűleg ő is ugyanúgy érezhet, mint Te. Ne aggódj :)
20L
Ha én lennék a barátod, megnyugodhatnál, mert engem nem győzne le a kíváncsiság. Ahogy nem is fog, mert valószínűleg ugyanebben a cipőben fogok járni.
De mivel nem én vagyok, ezért nem tudom megmondani, mit fog csinálni.
19/F
Hát, én ugyanebben a cipőben járok, csak a másik oldalon.
23 évesen vesztettem el, már 28 éves vagyok, és mindvégig hűséges voltam-vagyok, szeretem, és úgy néz ki együtt maradunk jó sokáig (remélem is). De igen, bennem van, hogy szeretnék látni más lányt is meztelenül, megnézni másféle puncit, másféle popsit... És nem tudom kizárni, hogy nem fogom megtenni. Ha a kapcsolatunk előtt már megtettem volna a felfedező utakat, akkor talán nem lenne ez.
Beszéltünk is erről barátnőmmel, és tudja, hogy hűséges voltam, és abszolút érti, hogy ez teljesen normális is természetes vágy. Mint ahogy Te is érzed ezt. Ettől függetlenül tudom, hogy nagyon rosszul esne neki. Ezért lehet, hogy úgy lenne a legjobb, ha ő nem tudná meg, ha történne valami... És akkor csak az a kérdés, hogy én ezt hogy tudnám lejátszani magamban - lelkiismeret furdalás, stb. De szerintem nem lenne gond, mert a pasi észjárás szerint én csak más csajt is akarok látni meztelenül, de az csak szex, vagy erotika, érzelem nélkül. Ez tényleg így van. És tudom, hogy a kaland(ok) után nála keresném az örömöket.
Gondolhatjátok, hogy szemét vagyok, de ez van, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül...
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!