Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom velem vesztette el a szüzességét. Félnem kéne, h a kíváncsisága fog győzni?
Egyébként például az unokatesómék 18 évesen jöttek össze, egyből az egyetem kezdetén. Mindkettejüknek legelső kapcsolata. Most fognak összeházasodni, 18 éve vannak együtt, kb 13 éve együtt is élnek. Tudom, hogy soha nem csalták meg egymást, eszükbe se jutott, hogy kipróbálják mással, mert boldogok együtt. Még 18 év után is látszik rajtuk, hogy odavannak egymásért, bújnak, puszilják egymást, és látni, hogy néznek a másikra- szóval dúl a szerelem.
Ahol van igazi szerelem, ott fel se merül ilyesmi egyik félben sem, hogy milyen lehet mással. Aki igazán szerelmes, annak az kell, akivel van, és soha nem fog kelleni más. És amit már az előbb is írtam, aki megtapasztalta, hogy milyen a szeretkezés gyönyörét a szerelemeddel átélni, az nem hiszem, hogy vágyna valami idegennel egy érzelemmentes szexre. Bár én soha nem szexeltem olyannak, akibe nem vagyok szerelmes, de nem hiszem, hogy több örömöt nyújtana, mint az, mikor a szerelmemmel eggyé olvadok, csak arra figyelek, hogy Vele lehetek és élvezhetem a perceket, órákat és kölcsönösen egymás gyönyöréért teszünk. Számomra a szeretkezés legcsodálatosabb pillanata, amikor a barátom elélvez- és neki is mindig az az első dolga, hogy engem eljuttasson a csúcsra... Nem tudom elképzelni, hogy adhatna több örömöt, ha egy idegennel szexelek, ha pedig úgysem nyújt, akkor mi értelme?...
Ha nem szerelmes az ember a párjába és nem úgy éli meg a szeretkezést, akkor persze könnyen lehet, hogy kipróbálná mással, mert úgy adhat több élvezetet... De akkor meg nincs értelme a kapcsolatnak, ha valamelyik fél nem szerelmes.
"De akkor meg nincs értelme a kapcsolatnak, ha valamelyik fél nem szerelmes."
hát, pedig szerintem az a ritkább, amikor mindkét fél szerelmes egymásba, pláne egy egész életen keresztül. Ezt egy nő lehet, hogy másképp látja, mint egy pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!