Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kaliberű srác a mai korosztályban?
A helyzet az, hogy nem vagyok az a szokványos srác/férfi - kinek mi. Öltözködésem militarista, a viselkedésem is erősen hajaz rá. Zenei ízlésem rock, dobolok. Rendszeresen megyek el túrázni, a testalkatom ebből kifolyólag jó.
A kérdésem az, hogy miért kerülhetnek a lányok/nők amikor jóval komolyabb vagyok a korosztályombeli srácoknál?
18/F
Ha neked erőlködés, akkor baj van.
Nemrég megláttam egy magányos lányt egy sarokban üldögélni. Nem nézett ő senkire, csak látszott rajta, hogy nagyon egyedül van. Még jó kedve sem volt. Odamentem hozzá, de nem sokkal később mennem kellett. Legközelebb megint megkerestem. Nem ugrott nyakamba, de 2 óra múlva már ő is kereste az én társaságomat.
OK, 5-ből 4-szer nem így végződik, de lehet, hogy van a társaságban 5 pasi, akit megnézett, de mind olyan nyámnyila volt, hogy nem merte megszólítani. Most nem lennék a helyükben. Lehet, írnak majd ide, hogy: Mások szerint jóképű vagyok. Megtetszett egy szórakozóhelyen egy szerény lány. Szemeztünk, de egy srác rányomult és elvitte előlem.
De az eredeti kérdésedre válaszolva: A militarista megjelenés nem az sugallja, amire egy lánynak szüksége van. Vegyél fel teljesen hétköznapi ruhát. Fogd fel, hogy a lányok többségének nem jössz be! Nekem sem tetszik a lányok 80%-a.
A jó test azt is sugallja, hogy buta vagy. Az öltözködéseddel az erős ember képet tompítani kellene és emellett a kommunikációdat fejleszteni. Lehetsz baromi jó fej, de ha csak ülsz, mint egy tök, akkor az jön le, hogy mr. izomagy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!