Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ilyen kaliberű srác a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kaliberű srác a mai korosztályban?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nem vagyok az a szokványos srác/férfi - kinek mi. Öltözködésem militarista, a viselkedésem is erősen hajaz rá. Zenei ízlésem rock, dobolok. Rendszeresen megyek el túrázni, a testalkatom ebből kifolyólag jó.

A kérdésem az, hogy miért kerülhetnek a lányok/nők amikor jóval komolyabb vagyok a korosztályombeli srácoknál?

18/F

2011. jan. 2. 00:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha neked erőlködés, akkor baj van.

Nemrég megláttam egy magányos lányt egy sarokban üldögélni. Nem nézett ő senkire, csak látszott rajta, hogy nagyon egyedül van. Még jó kedve sem volt. Odamentem hozzá, de nem sokkal később mennem kellett. Legközelebb megint megkerestem. Nem ugrott nyakamba, de 2 óra múlva már ő is kereste az én társaságomat.

OK, 5-ből 4-szer nem így végződik, de lehet, hogy van a társaságban 5 pasi, akit megnézett, de mind olyan nyámnyila volt, hogy nem merte megszólítani. Most nem lennék a helyükben. Lehet, írnak majd ide, hogy: Mások szerint jóképű vagyok. Megtetszett egy szórakozóhelyen egy szerény lány. Szemeztünk, de egy srác rányomult és elvitte előlem.

De az eredeti kérdésedre válaszolva: A militarista megjelenés nem az sugallja, amire egy lánynak szüksége van. Vegyél fel teljesen hétköznapi ruhát. Fogd fel, hogy a lányok többségének nem jössz be! Nekem sem tetszik a lányok 80%-a.

A jó test azt is sugallja, hogy buta vagy. Az öltözködéseddel az erős ember képet tompítani kellene és emellett a kommunikációdat fejleszteni. Lehetsz baromi jó fej, de ha csak ülsz, mint egy tök, akkor az jön le, hogy mr. izomagy vagy.

2011. jan. 3. 15:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát a mi korosztályunk nyomós része alfahímekből meg csücsörip*csákból áll, így ezekre is van kereslet. Nem elkeseríteni akarlak, de valószínűleg nehéz lesz párt találnod (ahogy nekem is, mert én sem vagyok ilyen "szokványos"). Lehet, hogy hülye ötlet, de én lövész/íjász egyesületek környékén néznék körül, hátha...
2011. jan. 7. 22:13
 13/18 A kérdező kommentje:
Ott is próbáltam, de... Hát, hogy fogalmazzak... Az egyik fele nem az esetem, a másiknak pedig kapcsolata van.
2011. jan. 7. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Képet nem szeretnél feltenni magadról?Felkeltetted az érdeklődésem:P
2011. jan. 7. 22:51
 15/18 anonim ***** válasza:
igen ez jólenne:)
2011. jan. 7. 23:39
 16/18 anonim ***** válasza:
jaja nekem is :D
2011. jan. 7. 23:49
 17/18 A kérdező kommentje:

Ezen a jobb oldali vagyok - egy táboroztatás alatt készült:

[link]

Ezen a képen szerintem fel lehet ismerni, de akinek nem sikerülne annak elárulom, hogy az vagyok aki fekszik a gólyák elött:

[link]

2011. jan. 8. 00:58
 18/18 anonim ***** válasza:
öltözködés!!ERRŐL SZÓL ITT A TÖRTÉNET!!
2011. jan. 8. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!