Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen bevállalnátok egy párkapcsolatot teljesen más külsejű/kaliberű lánnyal is?
Én 21/F vagyok, eddig az átlagos csajok érdekeltek, most viszont úgy hozta az élet, hogy kezdek összejönni egy formásan telt lánnyal, szép nagy mellei vannak, vastagabb combok, és jó a feneke :) Kb. egymagasak vagyunk, a csaj meg úgy 65 kg körül. Ismerősök szokták kérdezni, hogy megy a csajozás, és azzal szoktam felvágni, hogy "nem is a szakterületem" a csaj :D és egyre jobban van kedvem kipróbálni egy ilyen kapcsolatot, mert valljuk be, fiúból vagyok, és mindig is izgatta a fantáziám, hogy milyen lehet egy ilyen nővel az élet :)
Magabiztos, aranyos, jókedvű, édes egy lány, nincs magától elszállva, és nem veti meg a romantikát se :)
1 hete ismerem, első Msn után rögtön randiztunk :P
mi gondolkozni való van ezen :/?
nem értem ha jó csaj akk cuppanj rá
Nekem az alacsonyabb, vékony, fiatalabb és hosszú hajú lányok jönnek be.
Most egy velem azonos magasságú, kicsi plusszal bíró, több évvel idősebb, rövid hajú lánynál próbálkozok. Mert szép, értelmes, szeretem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!