Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sz. R a humorérzékem (csajozásra nem alkalmas), ha nem tudok nevetni Kiss Ádám kaliberű humoristákon?
http://www.youtube.com/watch?v=7t2GgVHPFsE
az első 4 percig néztem ,de ez hogy egy humorista ennyit káromkodik nekem eleve idegesítő, voltak jó poénjai nem azt mondom ,
aztán elkezdi szídni az (előző)x factoros terhes csajt
mert ezeken nekem illene nevetni, ha lenne bennem kellő mennyiségű alkohol lazán menne, de ép ésszel nem vagyok képes, talán nem veszem elég lazára ,ez teljesen igaz, de pont az ilyenek miatt alakult ki bennem ez ,ha vki egésznap csak ehhez hasonló humoron tud nevetni
ez megy a suliba is ,ezért kívülállónak érzem magam..
mennyire vagyok hibás? mit javasoltok mit tegyek hogy jobb legyen a helyzetem?
18f
Nekem ez a kedvenc részem tőle. Már vagy 10 szer láttam és mindig nevetek rajta.
24/F
pedig pont az 5. perctől jó a videó :D
amúgy a showderklubbosokon általában én is csak mosolygok, nem folyik a könnyem a röhögéstől, mert azért, na... de van 1-2 rész, ami tényleg nagyon jó. de olyanok is csak 1 évben 1x fordulnak elő :D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!