Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alaptalanul vádolt, majd elhagyott. Hogyan hozzam helyre a dolgokat? Mit tennétek ilyenkor? HELP!
A kapcsolatom alatt lett egy nagyon jó barátom, aki az ország másik végén lakik. Eléggé egyezett a nézetünk, a családi állapotunk. Aztán vége lett a kapcsolatomnak, rá pár hétre összejöttem ezzel a gyerekkel, akkor találkoztam először vele. Az exemmel tartottam a kapcsolatot, iskola miatt találkoztunk. Egy átbulizott éjszaka nálam aludt, és megcsaltam vele a srácot.
Ezt ő megbocsájtotta, összejöttünk újra (mert volt 1 hét szünet 1 hét járás után), 2.jára is találkoztunk. Aztán beleültették a fülébe, hogy én újra megcsaltam, ő elhitte, megint kidobott. Ez alaptalan volt, de nem hitt nekem.
Azóta nem beszél velem, ha keresem leráz, nem válaszol szinte semmire. A volt párommal jóba voltak, neki azt mondta, le akar rázni, engem viszont hitegetett, hogy még újra összejöhetünk.
A szakítás után 1-2 hónappal összejöttem az exemmel, mert ő rájött, nélkülem nem tud meglenni. Minden okés közöttünk, boldogok vagyunk. Viszont nagyon idegesít, hogy ez a srác lerázott.
Hogyan tudnám ráébreszteni, hogy tévedett, hamisan vádolt? Csak annyit akarok, hogy rájöjjön, mit veszített, hogy még a barátjának se akar. És nem tudom, hogy miért nem.
Mit tegyek???
Nincsmit...:)
De én azt mondom ne reménykedj és ne éld magad bele olyanba amiböl nem lesz semmi...szomorú tény de fogadd el.
noss..már megint én::)
Nee ne is keresd , ne válaszolj neki ne írj neki ne hívogasd, egyszerűen felejtsd el.
Tudom, hogy sz@rul esik és pocsék érzés mikor valaki szeret valakit és azt is elfogadná, hogy a barátja legyen ha több nem is , mert érdekli és aggódik érte és ugyanakkor fontos neki, mert szereti ha vele van és néha fogja a kezét , és tudja hogy miként alakul az élete...
Egyszer jártam hasonló helyzetben egyébként, és ott én voltam az a fiú, akiről te álmodozól, hogy legalább a barátod legyen, csak az volt a különbség, hogy én a lány barátja maradtam és hetente találkozunk....és ezt elfogadta a barátnőm is...
Ez így van utolsó válaszoló :) Csak addig se akarok nagyon szenvedni, mert akkor párom látja kárát, azt pedig nem akarom, mert sokat változott, mióta újra összejöttünk.
17.44es, és a többi időpont :) Neked írtam privátot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!