Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alaptalanul vádolt, majd elhagyott. Hogyan hozzam helyre a dolgokat? Mit tennétek ilyenkor? HELP!

Figyelt kérdés

A kapcsolatom alatt lett egy nagyon jó barátom, aki az ország másik végén lakik. Eléggé egyezett a nézetünk, a családi állapotunk. Aztán vége lett a kapcsolatomnak, rá pár hétre összejöttem ezzel a gyerekkel, akkor találkoztam először vele. Az exemmel tartottam a kapcsolatot, iskola miatt találkoztunk. Egy átbulizott éjszaka nálam aludt, és megcsaltam vele a srácot.

Ezt ő megbocsájtotta, összejöttünk újra (mert volt 1 hét szünet 1 hét járás után), 2.jára is találkoztunk. Aztán beleültették a fülébe, hogy én újra megcsaltam, ő elhitte, megint kidobott. Ez alaptalan volt, de nem hitt nekem.

Azóta nem beszél velem, ha keresem leráz, nem válaszol szinte semmire. A volt párommal jóba voltak, neki azt mondta, le akar rázni, engem viszont hitegetett, hogy még újra összejöhetünk.

A szakítás után 1-2 hónappal összejöttem az exemmel, mert ő rájött, nélkülem nem tud meglenni. Minden okés közöttünk, boldogok vagyunk. Viszont nagyon idegesít, hogy ez a srác lerázott.

Hogyan tudnám ráébreszteni, hogy tévedett, hamisan vádolt? Csak annyit akarok, hogy rájöjjön, mit veszített, hogy még a barátjának se akar. És nem tudom, hogy miért nem.

Mit tegyek???

2011. jan. 1. 16:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ja, és tegnap írtam neki, hogy hiányzik, és ne kezdhetnénk-e tiszta lappal kettőnk között. Erre írt vissza, hogy ő már ezt lezárta.
2011. jan. 1. 18:45
 12/26 anonim ***** válasza:
Én nem szeretnék olyan barátokat, akikben nem bízom...
2011. jan. 1. 18:55
 13/26 anonim ***** válasza:

17:44-es vok:

szóval lett volna egy hónapja....de te eközben az 1 hónap alatt míg az előző pasiddal szakítottál és ismerkedtél beleszerettél ebbe a srácba közben lefeküdtél mással....

Mivel te voltál neki az első , ezért neki ez is megcsalásnak számított, először csalódott életében és ez szíven is ütötte őt szerintem...

Úgy gondolom, hogy lehet h ő megbocsátott volna neked és folytatta volna veled de te közben újra összemelegedtél a volt pasiddal és ekkor rájött h elkésett és szarul esett neki hogy ez előző pasiddal jöttél újra össze akivel elvileg szakítottál és nem volt jó, most pedig mégis összejöttél vele....ez is szarul eshetett neki....

Az meg h nem akar a barátod lenni azt már leírtam h miért nem...

Valószínűnek tartom h még mindig szeret téged, de nem akar a barátod lenni csak a párod mert ugye nem kaphat meg mnident tőled barátként.. Akkor lenne itt még esély ha szakítanál végleg a jelenlegi pároddal de te NEM fogsz vele szakítani ezt tudjuk jól..

ígyháát itt a vége fuss el véle.

2011. jan. 1. 19:07
 14/26 A kérdező kommentje:
De mégis mit tehetnék, hogy ne fájjon ennyire, hogy tévesen ítélt meg, és a barátságát is elvesztettem?
2011. jan. 1. 19:07
 15/26 anonim ***** válasza:
Kiérdemelted, ha nem is azzal az egy alkalommal.
2011. jan. 1. 19:09
 16/26 anonim ***** válasza:

17:44 v.:

Hívd fel és kérdezd meg nem e futhatnátok össze pár percre valamikor???? - Egy telefonba még soha senki nem halt bele!

vagy:

ha mindenképpen tenni akarsz valamit akkor annyit tehetsz utolsó lehetőségképpen, hogy fogod magad elm,ész a munkahelyére vagy a sulijához és amikor végez és kijön vágyakozó tekintettel nézel rá és várod és beszélgetsz vele picit...mint utolsó lehetőség...

2011. jan. 1. 19:20
 17/26 A kérdező kommentje:

17.44es... megtettem... miután abban maradtunk csak barátok, azt mondta mégsem jön fel hozzám őszi szünetre, pedig pár nappal előtte, szintén szakítás után (amit megint csak hangsúlyozok, ő mondott ki, én könyörögtem neki, hogy legyen velem). Aztán mondtam neki, hogy én mégis lemennék hozzá, (3 óra vonattal) és este visszajövök. Beszélgettünk, jól elvoltunk.

Aztán aznap este írtam neki, hogy nagyon szeretném, ha barátok maradhatnánk, legalább a barátságát adja, ha nem is akar már velem lenni... erre írt egy :D-t és azután egyáltalán nem is keres.

Amúgy úgy érzem, még mindig félre értesz valamit. Ő tette ki a szűröm, mert azt hitte megint megcsaltam, pedig nem. Én nagyon szerettem, utána még egy hónapig próbáltam neki bizonyítani, de semmi... és most decemberben jöttem össze párommal. Amikor tepertem a srácnál, akkor nem volt barátom. :(

2011. jan. 1. 20:21
 18/26 A kérdező kommentje:
Ja, és nemrég megint mondtam neki, hogy remélem még találkozunk, erre annyit írt, előbb utóbb biztos.
2011. jan. 1. 20:22
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem értek félre semmit! :)

Szerethetett téged , de a barátod nem akart lenni csak a párod de neki az első voltál és ezért esett neki rosszúl mert ő csalódott, és itt a másik ok, hogy miért nem akar semmit sem, az a távolság....

Mert viszont annyira nem szeret és annyira nem vagy érdekes számára h megtegyen egy 3 órás utat azért h lásson...-Ezt tartsd a szemed előtt!

Ha egy pár lettetek volna akkor feljárt volna néha de abban sem vagyok biztos h túl sokáig viszont barátként nem érsz neki annyit h felmenjen!!!!

2011. jan. 1. 20:52
 20/26 A kérdező kommentje:

Köszi:) Most egy picit jobb. Tény, hogy először ő jött hozzám, utána 2x én mentem, másodjára az ominózus csak baráti találkozóra. Utána meg már le is mondta, pedig azelőtt azt mondta szívesen jönne :(

Csak annyira bánt, mert már kértem tőle, hogy legyen annyira gerinces, hogy elküld, hogy nem leszünk barátok, vagy akkor tényleg legyünk azok.

2011. jan. 1. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!