Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alaptalanul vádolt, majd elhagyott. Hogyan hozzam helyre a dolgokat? Mit tennétek ilyenkor? HELP!
A kapcsolatom alatt lett egy nagyon jó barátom, aki az ország másik végén lakik. Eléggé egyezett a nézetünk, a családi állapotunk. Aztán vége lett a kapcsolatomnak, rá pár hétre összejöttem ezzel a gyerekkel, akkor találkoztam először vele. Az exemmel tartottam a kapcsolatot, iskola miatt találkoztunk. Egy átbulizott éjszaka nálam aludt, és megcsaltam vele a srácot.
Ezt ő megbocsájtotta, összejöttünk újra (mert volt 1 hét szünet 1 hét járás után), 2.jára is találkoztunk. Aztán beleültették a fülébe, hogy én újra megcsaltam, ő elhitte, megint kidobott. Ez alaptalan volt, de nem hitt nekem.
Azóta nem beszél velem, ha keresem leráz, nem válaszol szinte semmire. A volt párommal jóba voltak, neki azt mondta, le akar rázni, engem viszont hitegetett, hogy még újra összejöhetünk.
A szakítás után 1-2 hónappal összejöttem az exemmel, mert ő rájött, nélkülem nem tud meglenni. Minden okés közöttünk, boldogok vagyunk. Viszont nagyon idegesít, hogy ez a srác lerázott.
Hogyan tudnám ráébreszteni, hogy tévedett, hamisan vádolt? Csak annyit akarok, hogy rájöjjön, mit veszített, hogy még a barátjának se akar. És nem tudom, hogy miért nem.
Mit tegyek???
Hány éves vagy 16??
Szegény srác... szegény szüleid..
21 vagyok, nem értem miért vagyok beképzelt. Mert szarul esik, hogy alaptalanul megvádol, aztán még arra se méltat, hogy őszintén elmondja miért haragszik rám, hogy már barátok se lehetünk.
Ez olyan nagy gond?
hát nemderült ki hogy mennyit voltál ezzel a szerencsétlen sráccal de én megtudom érteni. Ha engem felültetne a pasim és utánna megint azt hallom hogy újra megcsinálta én is úgy kidobnám hogy hallani se akarok róla. Az már nemérdekes hogy mit mond mert vigyázhatott volna ennyire magára (hogy ne kerüljön ilyen gyanuba főleg egy ilyen eset után). Másrészt abból amit leírtál nem látszott hogy annyira szerelmes lettél volna belé hogy ez ennyire zavarjon inkább a nagy egód hogy hogy lehet hogy dobtak téged. Meg az hogy újra együtt vagy az exeddel és akkor még a másik foglalkoztat...őt is aztán igazán szeretheted. Csak sajnálni tudom őket na meg téged is...."rájöjjön mit veszített"...nah ez a beképzeltség netovábbja hónapokkal utánna is itt tartasz...és még rám mondják hogy gyerekes vagyok
Inkább használd a fejed próbálj agysejteket létrehozni és átgondolni a dolgokat.
18/L
Oké, azt kihagytam, hogy a párommal, akivel most együtt vagyok, már az 5. évünk együtt. Amikor a sráccal voltam, akkor tényleg vele akartam lenni, az az egy alkalom botlás volt, amit ő is megbocsájtott. Utána egy emberke mondta neki, hogy tuti megcsaltam megint, meg az apja is rásegített neki, ezért szakított velem.
És nem az fáj, hogy dobott, hanem hogy utána azt mondta, barát szívesen maradna velem, szívesen beszélget, stb, de utána le se voltam tojva. Akkor miért nem tudja tisztességesen megmondani, hogy nem akar barátkozni?
Még így se mondtad hogy mennyire szeretted akármelyiket is...akkor a mostani barátoddal megszokásból vagy együtt?
Amúgy meg kimondatlanul is jelezte hogy nem akar barátságot sem ebből már rájöhettél volna
Noss elárulom drága, hogy az a probléma, hogy a srác beléd szeretett! Sőt túlságosan is!
És roh@dtúl nem akar a barátod lenni csak a pasid akar lenni! És valszeg nem bírná megállni nem bírná lelkileg elviselni hogy csak a barátod lehet......
Neked viszont ott a párod és szerintem az is zavarta, hogy nem hagynád el érte soha a párod és rájött h nem lesz ebböl semmi. És megpróbált a pasiddal haverságba kerülni h háátha méégis a haverod lesz és akkor a pasidat is ismernie kell nemde???
De mivel ő szeret téged és nem úgy mint egy barátot így ez neki kevés. Nem érhet úgy hozzád nem simogathat úgy meg nem szexelhet veled.....
Amikor szakított velem a párom, akkor kiszerettem belőle, mivel ő sem értékelt. Beleszerettem ebbe a srácba, mivel neki nem volt előttem barátnője, így én kezdeményeztem nála.
És én vele szerettem volna maradni, több mint 1 hónapig próbáltam bizonyítani, hogy őt szeretem, csak egyszer csaltam meg, a másik csak pletyka, mert nem ér annyit semmi, hogy elveszítsem. De ő nem hitt nekem, és azt mondta, hogy szakítsunk. Én úgy tudtam, lehetünk barátok, mert nekem hiányzik az egyénisége, de ő nem hajlik erre.
Szóval lett volna esélye, hogy együtt legyen velem. És őt is szerettem. Mondhatjátok, hogy akkor nem jöttem volna össze a volt és mostani párommal, de ő a szakítás után kb két hónapig udvarolt, mire újra összejöttem vele.
Mostanra elérte, hogy újra szívből szeretem, minden okés közöttünk, csak az bánt, hogy ezt a srácot, mint a legjobb barátomat elvesztettem. Hiányzik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!