Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Varjak ra? Vagy ebbol ugy sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varjak ra? Vagy ebbol ugy sem lesz semmi?

Figyelt kérdés

eloszor is nem kell elitelni, eddig ilyen meg nem fordult elo velem.

szoval tegnap hivatalos voltam egy hazibuliba. volt egy srac aki a baratnojevel volt ott. en abszolut nem is mozdultam ra, teljesen semlegesnek tekintettem. aztan tancoltam o pedig beallt mogem atolelt es kaptam tole egy puszit. nem tancoltam kihivoan es nem is neki tancoltam. ejjfelkor elkezdtunk beszelgetni es kiderult h egyhelyen melozunk. igy egybol lett is kozos tema. kimentunk 2en cigizni, mivel a tobbiek nem cigiznek. dumaltunk tok sokat aztan egyszer csak elkezdett kozeledni felem. en meg nem is tudom h miert de megcsokoltam. de egybol kapcsoltam h ezt nekunk nem szabad. ezt mondtam is neki. megertette es beszelgettunk tovabb. a baratnoje kozben elment aludni mivel rosszul volt. igy a sraccal kettesben maradtam a nappaliban. filmeztunk, ettunk,ittunk es beszelgettunk reggel 5ig folyamatosan. szoval kiderult h 3honapja lett vege egy 2 eves kapcsolatanak, es most 1 honapja van egyutt ezzel a lannyal. de meg nem tudja h mit akar, mivel a hosszu tavra tervezne de a csaj meg nem. szval azt mondta h adjak neki egy kis idot h atgondolja h mit is akar. mondtam neki h jo. megparszor megcsokolt hajnalban. aztan azt mondta bucsuzaskor h majd jovoheten irjak neki v hivjam fel h ha en ezeket komolyan gondoltam (azokat amikrol dumaltunk) es nem csak a pia beszelt belolem.

szval szerintete mennyire gondolhatta ezeket o komolyan? varjam meg ameddig eldonti h mit is akar??

22L es 22F

2011. jan. 1. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
44%
hozzatok össze egy találkát józanon
2011. jan. 1. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem erről,hogy rohadt nagyot fogsz koppanni,kisszívem!Nagyon meg fogod ütni a bokádat.Aki a barátnőjét ennyire nem tiszteli,az Téged sem fog,majd meglátod!

Mielőtt azzal jönnél,hogy támadlak,nem,nem támadlak,a keserű tapasztalat beszél belőlem!Jobban jársz,ha nem bonyolódsz bele!Ezt most mondom.

2011. jan. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!