Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek lehet ebbol valmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek lehet ebbol valmi?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik..és ht nemvagyunk éppen joban amikor ballagotta suliol akkor rosszba váltunk el.De már az elott is tetszett.a lányok ki találták ,hogy néz engemt de oszt de valloták ,hogy csak ki találták, hogy ne legyek szomorú ami szerintem beteges -.-" nem lettem volna szomorú. majd a másik barátnom szerint néha nézett és az lb-ém ugy ,hogy már nem tudom ,hogy mit higyk ...most meg valahogy megint meg tettszett és én is láttom akkor 1-2 ,hogy nézett szerintetek techettem nekiej? :) vagy most mit tegyek szerintetek mert ujra teccik?
2011. okt. 17. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem non értem a problémát

ha öszevesztetek akk beszélj vele és béküljetek ki

a kérdésedből nem sok derült ki

ennyiből nem tudom megmondani tetszel e neki

Minenesetre beszélj a sráccal

2011. okt. 17. 12:44
 2/3 anonim válasza:
*tetszik*
2011. okt. 17. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:

nem ajánlom a fiunak, hogy megismerjen, csak ha ö is ilyen ikubajnok mint te vagy.

Tanulj meg írni ellőbb. Oszt :)

2011. okt. 17. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!