Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebbol valami?
Figyelt kérdés
Van egy foú aki tetszik.Ö tavaly ballagott el.és ☼3sszeesztem vele a debil barátnÖm miatt.Mert a BarátnÖm hát ,hogy is mondjam zaklatta Ötet és a végén engem is belekevert.Ez a fiú már korábban is tetszett nekem ,de akkor a néhány baránÖm Össze vissza találgatott ,hogy így néz engem meg úgy...De késobb be valloták ,hogy nem igaz...a legjobb barátnom szerint meg szokott néha úgy nézi és ezt én is láttom...Meg néha oda is szokott nekem kiabálni.szerintetek ez minek a jele?és mit csináljok a fiúval kérel segítsetek.KÖszÖnÖm2011. okt. 17. 14:21
1/3 anonim válasza:
Ha a srác a retardáltakra bukik, lehet.
2/3 anonim válasza:
1.
Tanulj meg fogalmazni
2.
Töltsd be a 17. életévedet
3.
Az első két pont után kezd el pasizni.
3/3 anonim válasza:
Az ilyen írások rombolják a fiatalok erkölcsét és a magyar helyesírást. Egy szót se lehet érteni ebből a pocsékos írományból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!