Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kézikönyv "csak a külső számít? " kérdezőknek (? )
pár(ezen a hangsúly , túl sok létezik nincs időm leírni mind és nem is ismerem az összeset persze ) főbb típust fogok itt felsorolni , mert úgy látom az emberek nincsenek tisztában hogy milyen sokféle gondolkozás létezik , a legtöbben csak odáig képesek eljutni hogy a másik nem csak a külsőre megy
I. Ha lány vagy ...
a, És csak a kinézet számít neked :
Nagyon sokszor ki fognak használni emiatt , és jobb esetben később megváltozik a felfogásod a "b" pontra
Sokat használják rád a "plázacica" jelzőt vagy egy "hivatást is" : "Végigtáncolta az estét , majd pénzért árulta a testét"
b, Számít a kinézet , de fontos a belső is
Teljesen normális vagy , még szép hogy az első benyomást a külső adja, de ez magában nem elég. Tudsz kompromisszumokat kötni kinézet terén ha mellette a tulajdonságai neked megfelelőek . Sokra viheted az életben , és nem fogod beérni egy jóképű szexbábuval ( lásd Férfiak/a,). Gratulálok
c, Egyáltalán nem számít a kinézet , csak a belső a fontos
Te egy hazug ember vagy. Vagy önbizalom hiányos , magát rondának képzelő , vagy esetleg ért valami komolyan trauma ami megváltoztatta az egész nézőpontod a világról de őket hagyjuk most
Nagyon boldog életed lehet (kivéve ha a hazughoz tartozol!) mivel túl tudtál lépni a külsőségeken. Neked is gratulálok
d, Csak a pénz érdekel
Erről nem is mondanék semmit , a legtöbb vélemény ezzel a típussal szemben feltűnően megegyezik
II Ha Fiú vagy ...
a, csak a kinézet számít neked:
Te olyan vagy mint az átlag amerikai csávók , buli , szex , haverok , sport más nem is nagyon érdekel. Gyakran fogod csalni a barátnőidet és az "I/a" a kedvenc típusod
A gond az hogy II/a -ba sokkal több fiú tartozik bele mint I/a-ba lány
b, Számít a kinézet , de fontos a belső is
ugyanaz mint a I/b, gratulálok
c,Egyáltalán nem számít a kinézet , csak a belső a fontos
Nos ez is nagyon hasonló mint az I/c csak idetartoznak még azok a fiúk is akik interneten előszeretettel szeretik mondogatni hogy "én más vagyok mint a többiek , nekem úgy tetszel ahogy vagy"
Velük vigyázni kell mert sokan nem gondolják így , de egy patronos ismerkedésre teljesen jól bejön nekik ez a szöveg
ez teljesen korrekt, így van.
18/F
"A gond az hogy II/a -ba sokkal több fiú tartozik bele mint I/a-ba lány "
az apádnak a kenyere...-.-
Akkor nekem a legjobb. Nem kell, hogy az illető tökéletes külsejű legyen és a belső értékek sem annyira számítanak, csak az, hogy az illetővel szeressük egymást.
Tényleg sablon szöveg, inkább bulikban való ismerkedésre érvényes.
meglepő:D
Amúgy ez a Te okfejtésed? Érett személyiségre vall...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!