Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégsem volt Ő igazán hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégsem volt Ő igazán hozzám való? Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés

Két hete szakítottunk a barátommal, és azóta kavarog a fejemben mindenféle gondolat.

Nagyon szerettem volna, hogy legyen ebből, belőlünk "valami". Már az első találkozónkon is jól éreztem vele magam, fesztelenül, mintha ismerném már régebb óta. Külsőleg és belsőleg is vonzott, úgy éreztem, az értékrendünk, és a terveink a jövőre megegyeznek a legfontosabb dolgokban. Tudtam vele jókat beszélgetni, volt valamennyi közös érdeklődésünk is. Jól éreztem vele magam nagyon sok időt együtt töltve is. Tudtam szeretni, és úgy éreztem, meg tudnék maradni mellette hosszú évekig, vagy még sokkal tivább is, ha lehet...

De nem működött közöttünk a kommunikáció. Voltak szerintem gondok, félreértések a kapcsolatban, amiket át akartam beszélni, helyre akartam tenni.

De nem ment. Konkrét példát itt nem írok, de valahogy így ment a dolog.

Elmondtam, mi a gondom, miért rossz az nekem, hogy úgy vannak a dolgok, ahogyan vannak. Elmondtam azt is, szerintem milyen megoldási lehetőségek vannak. És mindig vártam volna ezután az ő nézőpontját is. Hogy ő hogyan látja az adott problémát, és neki egyáltalán probléma-e. Ő szerinte hogy lehetne megoldani, és neki mi volna a legjobb. (Nyugodt, normális, emberi hangnemben.)

Első komolyabb kapcsolatom volt, így még előtte nem tapasztaltam ki, hogy megy ez a "beszéljük át a bajainkat" dolog.

De ezzel mindig kudarcot vallottam. Az én részemig működött a dolog, de ő a saját nézőpontját mintha fel sem akarta volna igazán tárni.

Próbálkoztam élőszóban - arra időnként mondta, hogy "sokat mondok" egyszerre. Így írásban is próbálkoztam, hogy gondolja át, van rá idő, és azután beszéljünk róla. Nem ment egyik sem.

Mindig kitért. Volt, hogy már eleve a problémafelvetés után megpróbálta lerázni a beszélgetést ("inkább menjünk enni", "túl sokat olvasok", "túl sokat gondolkozok.") Ha mégis megindult a beszélgetés, akkor valahogy a saját nézőpontját nem is akarta igazán megmutatni, és mindent rengeteg kérdéssel kellett belőle "kihúznom". Vagy kétértelmű válaszokat adott.

Így igazából most sem tudom, miért kellett nekünk szakítani, és "inkább barátnak lenni", nem kaptam világos válaszokat, bárhogy próbálkoztam.

Mondta, hogy ő nem a szavak embere, és mások sokszor még annyit sem tudnak "kiszedni" belőle, mint én.

Legközelebb mit kellene máshogyan csinálnom?

Most nagyon el vagyok keseredve...

L/23

2010. dec. 30. 10:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Legközelebb, mielőtt beleélnéd magad a kapcsolatba, és a lelked is kitennéd, hogy tökéletes barátnő légy, győződj meg, hogy egyáltalán megéri-e a ráfordítást...
2010. dec. 30. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Dehát hogy éejetne erről meggyőzőni? (előttem válaszoló)

Tök jól csináltad, egyszerűen ez a pasi nem hozzádvaló volt.

De ne bánd meg, hogy összeakadtál vele, mert biztos sokat tanultál ebből a kapcsolatból. Megismertél egy férfitipust is, és próbálkoztál. Ne add fel!

2011. jan. 1. 17:01
 13/14 anonim válasza:

Nekem is ez volt a problémám az előző kapcsolatomban és szintén kitettem a lelkem is, hogy a legjobb barátnő legyek. De mind hiába....ahogy te is írtad valószínűleg neki nem volt olyan fontos, hogy megbeszéljétek, javítsatok bármin. Nekem is sajnos rá kellett jönnöm, hogy én jobban benne voltam érzelmileg ebben a kapcsolatban és ő nem vette annyira komolyan.

Nem te vagy a hibás, csak sajnos nem ő volt a te embered. Én is ezek után elővigyázatosabb leszek és nem fogom magam ennyire egy kapcsolatba sem beleélni és érzelmileg ennyire oda tenni magam. Neked is ezt tanácsolom!

Remélem hamar túl leszel rajta és kitartást!

2011. jan. 1. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Kell egyáltalán ilyen önző barát?
2011. jan. 1. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!