Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hamis gyönyör? Hát tényleg ennyi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamis gyönyör? Hát tényleg ennyi?

Figyelt kérdés

Most van elegem a férfiakból. Kellett nekem elolvasnom ezt a könyvet, most még jobban kijött. Mi tényleg csak szerelemre vágyunk, ők meg csak arra, hogy minél többet ba*hassanak. Nincs örök szerelem, csak pinalesés állandóan. Így vágyakozzon az ember fiatal lányként arról, hogy egyszer majd eljön a "herceg"? Nem jön el! Vagy ha esetleg eljön, két év múlva jól megun, mert viszket a fa*a más nők miatt. Hiszen folyton bizonyítani szeretnék saját férfiasságukat, hogy ők minden nőt megkaphatnak. Ilyenek ezek. Mi miért vagyunk ilyen hülyék, hogy azt hisszük, majd nekünk megszelídülnek ezek az ősmajmok?

Gyerekkoromban még én is szép kis családról álmodtam, gyerekekkel, rendes férjjel, de ma már látom, hogy mi lesz ebből. Egyedül lakom huszonévesen, a férfiakat nem bírom elviselni, már attól rosszul leszek, ha rámnéznek, mert úgyis tudom, mir egondolnak már az első percben is.

Van pasim egyébként, de tőle meg gondoskodást és szeretetet nem sokat kapok. Csak úgy elvagyunk, mert ő jól elvan. Annyiszor mondtam már, hogy "udvaroljon" nekem kicsit többet, de mintha meg sem hallaná. Nyilván nem szeret igazán. Én sem őt mostmár.

Ez a könyv nekem betett. Amit Szofi csinál, az egy dolog, de amit a férfiakról gondol róla, az viszi a pálmát. Hihetetlennek tartom, hogy még léteznek szerelmes férfiak, akik udvarolnak a nőnek, akit kiválasztanak, és képesek arra, hogy Vele éljék le az életüket.

Azt tudom, hogy pasik ide mit írnának. :) Nem kell bemutatkoznotok már nekem, köszönöm szépen.

2010. dec. 30. 09:19
1 2 3
 11/23 Мirkó ***** válasza:

"Van pasim egyébként, de tőle meg gondoskodást és szeretetet nem sokat kapok. Csak úgy elvagyunk, mert ő jól elvan. Annyiszor mondtam már, hogy "udvaroljon" nekem kicsit többet, de mintha meg sem hallaná. Nyilván nem szeret igazán. Én sem őt mostmár."

Saját magad b@szod el az életed h benne vagy egy ilyen kapcsolatban. És ezért engem hibáztatsz amikor semmit sem tehetek róla :D Kösz! :D Persze könnyebb egy ismeretlenre kenni a felelősséget és játszani a mártírt mint megmozdulni és tenni vmi a saját életedért...

2010. dec. 30. 10:01
 12/23 A kérdező kommentje:

Bár a kérdés nem kif. rólam szól, csak te érzed ki azt, hogy tapasztaltnak akarom magam mutatni. Mindenkinek volt és lesz is férfiakkal rossz tapasztalata. Ráadásul az ötvenéves faszik rá se néznek a negyven évesekre, nekik természetesen a fiatal csajok kellenek.

Igen, neki már nagyon rezeg a léc. Magam sem tudom mire várok, talán csodára.

2010. dec. 30. 10:03
 13/23 Мirkó ***** válasza:
Egyébként hasonlót a lányokról is el lehetne mondani persze mindkét nemből vannak olyan emberek akik kihasználják azt AKI HAGYJA MAGÁT. De vannak olyanok is szép számmal akik nem használnak ki másokat, szerencsére.
2010. dec. 30. 10:04
 14/23 anonim ***** válasza:
annyi eszed lehetett volna hogy az 50 éves fószered jól megfejed (;
2010. dec. 30. 10:07
 15/23 anonim ***** válasza:

Öreg faszikat tényleg jól meg kell fejni.

Keresztanyám kb 1 évig járt egy 50 éves pasival és jó pár millióval megkönnyítette. :)

2010. dec. 30. 10:20
 16/23 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy már más(ok) ír(ták) előttem, ez egy két emberes játék!

Nem nemiség kérdése az, hogy valaki link, vagy sem.

Nőben is ugyanúgy megvan az a réteg, akik semmi másra nem vágynak, minthogy valaki berakja nekik, és férfiakban is vannak olyanok, akik csak a trófeák számának a felpörgetésére vágynak.

Meg kell keresni a zsák foltját és lehet boldogan élni. Amikor az ember elkezd általánosítani, akkor jönnek elő azok a sztereotípiák, ami a kérdésedben is szerepel.

Nem minden pasi gondolja úgy, hogy csak a testedet akarja (nekem pl. a pénzed is kell). ;-)

Lehet hogy te nem a romantikusabb férfiakkal futottál össze, de ennek is megvan valahol az oka.

Ha te inkább a "macsó" félékre buksz, de romantikusra vágysz, akkor nem önmagadat adod mások előtt.

Én szeretek udvarolni, de nem akarlak meggyőzni arról, hogy vannak még ilyen férfiak is.

"minél többet ba*hassanak"

"csak pinalesés állandóan"

"viszket a fa*a más nők miatt"

"Ilyenek ezek"

"megszelídülnek ezek az ősmajmok"

"férfiakat nem bírom elviselni"

"már attól rosszul leszek, ha rámnéznek"

"Nyilván nem szeret igazán"

"Hihetetlennek tartom, hogy még léteznek szerelmes férfiak"...

"és képesek arra, hogy Vele éljék le az életüket"

"Nem kell bemutatkoznotok már nekem"

Hmm. Ezek után hogyan is udvarolhatna neked valaki?

Ne másokat próbálj megváltoztatni, hanem magadban kezd a változást.

2010. dec. 30. 10:29
 17/23 A kérdező kommentje:
Úgy gondolod, most szembesítettél? Én ismerem magam, és Ti mint férfiak, az én szememben nem is érdemeltek mást, csak ugyanazt, mint ahogyan ti beszéltek mirólunk. Lehet, hogy rossz helyen lakom, rossz emberekkel találkoztam eddig, ez az én bajom. Egyébként jól megvagyok magam is, mint említettem, egyelőre inkább magam vagyok mint megosszam az életemet egy állattal, aki folyton csak fájdalmat okoz nekem.
2010. dec. 30. 10:37
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem a szembesítés volt a célom, hanem csak rá szerettem volna világítani a kiemelt részekre és párhuzamot vonni a problémád és annak esetleges oka között.

Sajnálom, hogy ilyen rossz véleményed van rólunk férfiakról, de mint már írtam korábban, nem szabad álltalánosítani (ebben sem).

Az, hogy téged taplókkal hozott össze a sors, még nem jelenti azt, hogy mindenki tapló.

Nekem is van kellemetlen emlékem olyanról akiben azt hittem megbízhatok, és leélhetem vele az életemet, de nem jött össze (nem mennék bele a részletekbe). Pedig ő nő volt és nagyon szerettem.

Ezért mondtam, hogy ez nem annak a függvénye, hogy az illető milyen nemű.

Munkámból kifolyólag elég sok emberrel kellett kapcsolatot fenntartanom és úgy gondolom, hogy sok esetben a nők, sokkal mocskosabbak (minden értelemben) tudnak lenni, mint a pasik.

Ennek ellenére, imádom a nőket és nem gondolom azt, hogy mindegyik ilyen lenne.

A virágok között is van olyan, ami szép, de ha megszagolod...

De ez miatt meg sem fordult még a fejemben, hogy áttérjek a saját nemembeliekre. ;-)

2010. dec. 30. 10:57
 19/23 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok, de azért olvasd el...

Én is elolvastam azt a könyvet, kíváncsiságból. Megmondom őszintén, hogy az utóbbi idők egyik legsilányabb, legpuritánabb alkotmánya amit kezembe vettem, pedig sok könyv fordult már meg a kezemben.

Javaslom, hogy olvasd el Paulo Coelho - Tizenegy perc c. könyvét, meglátod, hogy teljesen azon alapszik, annyival lehet több, (bár szerintem inkább kevesebb..) hogy kihasználta az emberek igényét a kendőzetlen szexuálitás vizslatására...

Az a könyv annyira felszínes, egy szerény képességű író is megálmodja bármelyik délutánján, így én a felét sem tudom elhinni!

Egyébként a pasikban akár igazad is lehet, de szerintem mint annyi dologhoz, bizony ehhez is két ember kell.

2010. dec. 30. 11:40
 20/23 Beatrix17 ***** válasza:

Tisztázzunk valamit!A könyvben emlitett személyek egy percig sem mondhatók férfinak!!!Aki azért fizet,hogy "szeressék"pár órára,vagy hogy megalázhasson valakit,mert az otthoni asszonnyal ezt nem tudja megtenni,az nem Férfi,sőt,embernek sem igazán nevezhető!Egy életképtelen luzer az összes!Vannak Férfiak,és vannak annak tűnő lények!A 2 fajta nem összekeverendő!

Emiatt ne borulj meg!Nem minden himnemű"disznó"!!

2010. dec. 30. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!