Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyak ha egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyak ha egyszerűen nem tudok rajta túllépni és úgy érzem, hogy beleőrülök?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. ő volt az első szerelmem(Laci), 2 és fél évig voltunk együtt és 4 hónapja szakítottunk. A hiányát végig éreztem a 4 hónap alatt, de most jutottam el arra a szintre hogy nem bírom!!! És az a rossz, hogy közben van egy kapcsolatom 2 hónpja. Nagyon rendes fiú, és nagyon szeret, de én nem tudom szerelemből szeretni. Csak Lacit tudom! Tegnap már beszéltem vele, de ő nem akarja újrakezdeni. Tudom, hogy butaságnak hangzik, de így van: én nem tudok mást szeretni! Soha! Nincs még eg olyan mint ő és nekem már nem kell más! Vele tényleg álom volt. Nem tudom elképzeni, hogy mégegyszer legyen ilyen szerencsém. Hogy mégegyszer találjak valakit, aki ilyen különleges mint ő. Nekem ő volt a nagy szerelem és nem lesz már más, mert nem akarok mást, és ha akarnék sem találnék mást akit ennyire tudok szeretni. Nekem ő volt a tökéletes. és ezt nem tudom már elviselni. :(:(:( szakítanom kéne a jelenlegi barátommal, de barátként nagyon szeretem. nem akarom kihasznélni, de ha most elhagyom, ki marad??? akkor tényleg nem fogom kibírni. De így is annyira rossz hogy vele kell beérnem. Mellette is folyton Lacira gondolok. A másik meg, hogy tudom hogy ő is azt érezné amit én most. Neki is nagyon fájna, és nem akarom, mert az is egy plusz teher. Plusz fájdalom. Nem ezt nem bírom ki, kérlek adjatok valami tanácsot!
2010. dec. 30. 09:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
-oka- (oda helyett)
2010. dec. 30. 15:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem. Hát köszönöm a válaszokat, bár még mindig elég tanácstalan vagyok. vagyis inkább bizonytalan. szakítottam délután ajelenlegi barátommal, de még volt 2 órája a vonatig úgyhogy kibékültünk...:/ most lacival megbeszéltem holnapra egy találkozót, úgy hogy megmondtam neki hogy szakítottunk. ezért felhívtam a barátomat hogy időre van szükségem haggyuk egy kicsit egymást. utána lacival msn és azt mondta hogy ő már nem lát ebben jövőt. aztn "barátommal" msn: kibékülésféle. Hát ennyit rólam: határozatlan vagyok, bizonytalan és még nem is normális. de a legnagyobb baj az hogy nagyon szerelmes :(:(:(:(
2010. dec. 30. 20:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Le a kalappal előtted! Odaálltál és megkérdezted az exet! Legalább már tudod hogy tovább kell lépned. Bármilyen rossz is, de legalább nincs a bizonytalanság. Ne emészd magad. Azért meg szintén jár egy nagy pirospont hogy a jelenleginek fain módon mondtad meg hogy lapát, és nem sunyiskodtál. Az már megint más kérdés hogy így sült el, mert nem akarsz egyedül maradni. De erre mondtam neked hogy keress más palit akihez vonzódsz, szeretni csak azt fogod. És hidd el lesz olyan, nyugi. Aki feledteti az előzőt, sőt különb is. Itt a szilveszter egy kiváló alkalom ismerkedni bulizni .........:)) Boldogabb Új Évet!
2010. dec. 30. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen a kapcsolatod a volt barátoddal jelenleg,de szerintem vigyázz ne próbálkozz ha ö már nem akarja,mert késöbb bánni fogod és szánalmasnak érzed majd magad.Tudom,hogy szörnyü ( én vok az aki szintén ugyanigy járt 18 évesen)hiszen ugyanezt éltem át.És egy idö után csúnyán lerázott. Sosem hittem volna róla,de ez történt.

Rengeteg pasid lesz vagy lehet még,bár jelenleg ez hihetetlennek tünik. Sajnos a jelenlegi barátoddal sok értelme nincs folytatni.Inkább olyanra várj,akibe beleszeretsz majd.

2010. dec. 30. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Igazából nem várni kell pasira, hanem keresni olyat aki neked megfelel! Rámozdulni az ügyre! Nagy adag önbizalmat ad, és a vadászösztönödet is kiélheted , és tapasztalatból mondom hogy nekem az ilyen kapcsolat volt a nagy szerelem ahol én vadásztam le a pasit, nem akik engem "kerítettek". Azért mondd, hogy kicsit könnyebb lett mert már tudod hogy az az oldal megszűnt, nincs mit várni tőle! Tessél vadászgati, nagyobb flash mint csak belecseppenni egy kapcsiba.
2010. dec. 31. 10:23
 16/17 A kérdező kommentje:
na hát köszönöm a tanácsokat meg hogy leírtátok a tapasztalataitokat. ma már lényegesebben jobban vagyok mint tegnap vagy tegnapelőtt. ma még találkozom Lacival megbeszélni személyesen is,(kicsit félek is tőle) de ha ő így áll hozzá akkor nincs mit tenni.:( nagyon sajnálom de majd csak elfogadom szépen lassan.:( BÚÉK mindenkinek.
2010. dec. 31. 14:01
 17/17 anonim válasza:

Ismerős szitu... Te még mindig az elsőt szereted, szerintem a második csak azért van (pármint, hogy a második pasi) mert be akartad bizonyítani magadnak, hogy kellesz még valakinek az első fiún kívűl, de még mindig őt szereted... Szorítok nektek

17/L

2012. febr. 11. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!