Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom engedne a kényesztetésne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom engedne a kényesztetésnek? L/22

Figyelt kérdés
Barátom nagyon sokat és sokáig dolgozik (12 órázik) most éjjel ér haza. Arra gondoltam, hogy ilyet még úgy sem csináltam. Csinálok egy forró fürdőt, és ha hazaér megkérem had maszírozzam meg a lábát, majdpedig üljünk bele a kádba had kényesztessem őt illetve egymást. Ti belemennétek? Nem tudom mit szólna hozzá, tényleg nem csináltam még számára efféle meglepetést, pedig már vagy egy éve együtt vagyunk. köszi a válaszokat
2010. dec. 29. 23:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ti együtt laktok? Már 22 évesen? Nem rosszból, csak érdekel..
2010. dec. 30. 01:18
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem SOHA nem tud ellenállni a pasim. Akármennyire fáradt, rosszkedvű, fáj a feje, stb. mindig fel tudom izgatni. Én rögtön a "lényegre" szoktam térni, annak úgysem tud ellenállni. Ha nagyon nyafogós hangulata van, megvárom, míg elalszik, és álmában kezdem el kényeztetni. Mire észhez tér, már lovagolom. Hihhii...
2010. dec. 30. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!