Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páratok engedné nektek?
Figyelt kérdés
Ha egy nap, a barátod elé állnál azzal az ötlettel, hogy benne lenne-e egy hármas partiba, egy kiszemelt férfival, mit szólna? Benne lenne, szórakozásnak venné, vagy elhajtana a fenébe, és azt gondolná, hogy már nem szereted? 20 L2011. aug. 11. 12:42
3/17 anonim válasza:
Sztem jót röhögne rajta :D De ilyennel nem viccelek! Azt hinné, h vmit rosszul csinál. Pedig nem:)
4/17 anonim válasza:
Max egy csajt bevonhatunk felcsatolhatóval
5/17 anonim válasza:
+lány oké
+srác nem
nem hagynám el amiatt mert felvetette az ötletet, de bele biztos hogy nem mennék.
19/F
6/17 anonim válasza:
ha ijen ötlettel állna elő, azonnal elhagynám, mert nála odabent valami nagyon nincs rendben, és ebből fakadóan előbb-utóbb meg fog csalni.
26f
7/17 B.angel válasza:
milyen meglepő, hogy egy lány az okés, de egy srác már nem. annyira pasi felfogás...
egyébként nem, nem lenne benne, mert a szex két emberre tartozik és nem többre! bármiben benne vagyunk mind a ketten, a legőrültebb dolgokba is, de ebbe nem! :) és hál' Istennek pasi létére ő sem!
8/17 A kérdező kommentje:
De miért csak nektek, férfiaknak lehet élvezkedni 2 nővel? Nőnek nem ugyanolyan 2 férfival???
2011. aug. 11. 12:49
9/17 anonim válasza:
Ha egyszerre akarsz dugni meg szopni, akkor hajrá
10/17 anonim válasza:
nekem ezt az ötletet a pasim hozta fel,hogy vegyünk be még egy pasit. de aztán kinevette saját magát, mert csak vicc volt. kicsit megijedtem,hogy bedilizett, de azt mondta sak vicc. nem osztozik rajtam senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!